MALKE: dosly argumenty? Vzhledem k pozdni hodine jsem vahala, zda odpovedet nebo ne, evidentne to byla chyba. Vis co, uz nepokracuj v diskuzi, pro Tebe jsou evidentne chyby v onlinovych denicich prijatelne i v opravdu velke mire, pro me ne. Vlastne Ti zavidim, urcite Ti nevadi cist spatne preklady a knizky s nasekanymi preklepy a hrubkami, coz treba ja tezce nesu a pomerne dost mi to vadi.
MALKE: ja nemam preziravy postoj a ver mi, ze vim, jak je to tezke udrzet vysoky standard, jen mi vadi, kdyz nekdo rika, ze je nize popsana situace v poradku. A pak potkam znameho, ktery se zivi psanim do novin, a ten mi rekne, ze proste padla a od korektur je korektor, on to po sobe preci cist nebude. Jak rikam, je mi jasne, ze za situaci, kdy je korektoru malo a nestihaji, nemuzou novinari ani ti korektori, ale lide, kteri je plati a evidentne setri. A kdyz budeme zticha, treba zacnou setrit jeste vic, proc by korektory meli platit vubec, vzdyt to lidem nevadi, nikdo si toho asi ani nevsiml... A vsichni ty chyby budou hazet na ty druhe... no nic, jak rikam, nechme diskuze, ty jsi presvedcena, ze je to v poradku, ja ze neni, svuj nazor jsme vyjadrily a jedna druhou o opaku nepresvedcime.