KOJA: už som fakt nechcel reagovať, ale teda ešte pre ujasnenie:
Ja viem, že je to Nyxov server a výlučne jeho produkt, na ktorom si môže robiť, čo chce. Neraz som túto myšlienku aj nahlas obhajoval, keď tu prebiehali rádoby-revolúcie používateľov, ktorí mali dojem, že by snáď na Nyxe mala byť zastupiteľská demokracia. Nemala.
Odkedy je možnosť prémiovky, platím ju, pretože sa domnievam, že si Nyx za svoju prácu zaslúži dostať zaplatené (a prvé 4 roky ju robil navyše úplne zadarmo). Nedomnievam sa, že ma platenie prémiovky oprávňuje k tomu, aby som Nyxovi kecal do chodu serveru alebo do toho, aké funkcie pridáva alebo odoberá. Nikdy by ma nenapadlo argumentovať tým.
Môj celý a úplný problém s touto zmenou spočíva v jednej prostej veci: ide o zbytočný ústupok debilom, ktorí si nedokážu urobiť poriadok v bookmarkoch, ktorý zbytočne ničí užitočnú funkcionalitu pre všetkých ostatných.
Pálčivosť problému s premenovávaním klubov zrejme nebude nijak zásadná, keď tu tá funkcia s nami bez problémov bola od roku 2001. Ide teda zrejme len o to, že nejakých pár chujkov dokázalo dostatočne nahlas plakať Nyxovi do pošty. Preto skúšam presadiť zmenu rovnakým spôsobom.