• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VANEK: Od NYXe to beru - konečně, je to jeho server, a proti novému skinu nemám žádné velké výhrady; nicméně jistě bylo možno *předem* napsat "dnes se budou měnit styly, nelekejte se, to se vám do nyxu nenabourávají čínští haxx0ři." ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Barevné schéma Forest, ať si na něj kdo chce nadává, jak chce, je super, člověk se aspoň pořád cítí jako v SAPu, ale proč se všechno muselo zmenšit a všude okolo je najednou prázdný místo, to nevím. Původní schéma bylo víc kompaktní, tomuhle chybí už jen víc místa pro reklamu.
    OTZ
    OTZ --- ---
    nebo sledovaný diskuze, jednoznačně líp se v tom jde ztratit:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    TALAGE: žejo, uplně hýkám blahem:) NYXi nemohl bys udělat něco jako volitelnej návrat k předch. skinu? resp, aby nový byl testován jenom těma kdo chtěj, tohle cos nastavil se (zatím) moc nedá. třeba že píšu 8 px písmem a zbytek je 10 px. nebo ty obrázky (postavička v poště, křížek pro mazání, všechny ty tady kolem příspěvkovýho pole). ty starší se mi líbily víc. i barvama, byly snadno odlišný od černýho pozadí a žlutýho písma, teď jsou menší a nevýrazný, hůř se hledaj..

    desktop, opera 12.13, win xp sp3
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    Novy vizual je naprosto paradni.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VANEK: už jsem to vyřešila vedle na skinech a ještě získala svůj oblíbený jako systémový, líná huba holý neštěstí. ;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    PISKVOR: No však, hrabal se nám v nastavení NYX, i když by neměl. Je to odporná neúcta k neplatícím zákazníkům; za trest si dnes nedám po večeři doutník.

    MADIETTA: Důmyslně schováno v nastavení pod "design" :-(
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    chapu, ze zivot je zmena. chapu ze neni jednoduchy delat zmeny na systemu, kterej bezi 24/7. chapu, ze nejspis patrim do mensiny uzivatelu.

    nepocituju ani zlobu, ani vztek, pocituji jen diskomfort a litost. drzim ti palce, at co nejdriv dodelas zmeny jaky chces, abych se mohl co nejdriv zase nalezat na miste, na ktery se mi dobre kouka a dobre pouziva. pevne doufam, ze to opet brzy zaziju.

    vic pozitivni energie v sobe uz bohuzel nenajdu :(
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    v defaultnim nokia browseru a v opera mini je misto polozek videt jen zmet oramovanych policek bez popisu. Symbian 3rd vim ze mam prehistorickej system ale na nyx jsem pres mobil chodil rad. Ted to mam jako didaktickou hru zkus policku bez valneho vysledku
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    prosim o trvalou implementaci rok stare sablony, bez zadnych zmen, nikdy
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    dobre, tak poďme viesť dialóg... tá hromada zmenšení ovládacích prvkov a mraky prázdneho priestoru okolo slúži akému prospešnému účelu?
    FIN
    FIN --- ---
    DA_NIELA: přidávám se k připomínce. zvětšuji si zobrazení kvůli krátkozrakosti, ovšem teď si chvílema připadám jak opuštěný váňa na ruské širé stepi, informace v nedohlednu...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KOC256: Ono to totiž ani nebylo s předstihem, ale po několika minutách "wtf, kdo se mi hrabe v nastaveních? We are under attack, scram network NOW!!!"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISKVOR:
    no tak nejak bych toto cekal s mensim predstihem :) chvilku jsem dokonce myslel ze mam pristup do sve posty bez prihlaseni :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KOC256: [ nyx :: novinky v systemu ] I divili se všichni nečekané změně vespolek...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    to ze mi zmizel skin i z nastaveni se deje i nekomu jinemu nebo jen me?
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    DA_NIELA: Naprostej souhlas. Tohle fakt nebyl nejšťastnější krok. Tohle je asi jediná změna, která mě sere natolik, že mám potřebu to ventilovat.
    FIN
    FIN --- ---
    dotaz: mám skin forest a je nastavenej nově - jak ho nastavím na starou podobu? když zůstala?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Mne nejvic prudi pokles mnozstvi informace na jednotku plochy. Mezi radky mezery, kolem prispevku mezery, asi si poridim otroka, co za me bude scrollovat
    KEL
    KEL --- ---
    problemy prvniho sveta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam