• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    MAWERICK: Neni to nejake skakani mezi nyx.cz a www.nyx.cz treba?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NYX: MPEGYNA: super.. nejsem sam komu se to takhle divne chova... :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    Mam tu neco podobneho jako QWWERTY, ale neni to prekryvani. Je to v pripade, ze se to nahledove okno nevejde na sirku do okna, protoze ten odkaz, na ktery najizdim kurzorem, je prilis blizko pravemu okraji okna browseru, tak ten nahled podivne uskoci uplne dolu, do praveho dolniho rohu a neni videt cely, objevi se scrollbar.
    V tomhle konkretnim pripade bych vlastne uvital, kdyby se zobrazil pod kurzorem a ne vedle kurzoru, s pravou stranou nalepenou na pravou hranu okna borwseru

    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TEAPACK: nejenom v poste, ale i v threadech
    docela neprakticky, kdyz ma obrazek na sirku 500px, chci ho zobrazit na 300px a nyx si ho sam dopocita a zvetsi na 1080
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NYX: tak oprava: otevreni linku z nyxu v novym tabu neodhlasuje. musim otevrit novej tab a tam zadat url nyxu, to mi otevre nyx neprihlasenej a odhlasi me to i v tom prvnim prihlasenym tabu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PURE: u mně úplně v pohodě. pošlu ti zprávu, zkus.
    PURE
    PURE --- ---
    Zdravím. Zdá se, že nejde "odpovědět" na zprávu v poště.. Jinak díky za super práci!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DARK_SAVANT: Ano, prosím! Taky mi to hrozně vadí, na původní tlačítko jsem na mobilu v pohodě dosáhla jednou rukou, teď musím prehmatavat, což ne vždy jde (nyx často sjíždím venku s dětmi, takže mám v druhé ruce třeba kočárek, tašku, dítě a podobně). Plus je voser po paměti pořád lézt úplně jinam. To je zatím asi můj největší problém.

    Plus teda by bylo fajn mít odpovědi poznacene u jednotlivých diskuzi, jako to bylo doteď, to jedno upozornění je hrozně chaotické.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NYX: eh. ted kvuli tomu musim psat msg znovu, pac me to odhlasilo a msg mi to smazlo. tedy znova: mam sice ff nastavenej striktne, ale starej nyx mi to nedelal a mazani cookies po zavreni imho nastaveny nemam, protoze jiny sity si prihlaseni pamatujou i po zavreni a otevreni celyho prohlizece. nicmene mi to dela i jen pri zavreni tabu a dokonce kdyz otevru link z nyxu na nyx v novym tabu, tak me to v tom novym tabu odhlasi a odhlasi me to i v tom starym tabu, proto pisu tuto msg znovu.
    NYX
    NYX --- ---
    R1CH4RD: Ano
    XAJA
    XAJA --- ---
    NYX: ide mi o virove auditko. zalohovane pomerne nedavno, zaciatkom roka. a bolo tam dost info, ku ktorym sa clovek chcel obcas vratit.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    jinak tedy chválím výběr programovacího jazyka :) z rustu neznám nic moc víc než úvodní tutoriál, ale má dobrou filosofii :)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    nešlo by trochu zvětšit písmo v okýnku, kde píšu příspěvek? nebo se to někde nastavuje? imho by mělo být stejně velké, jako text již čteného příspěvku, ale (Firefox 87.0, Xubuntu 20.04) vidím prťavé blechy :(
    NYX
    NYX --- ---
    MPEGYNA: a nemas nastaveno, at se zahazuji pri vypnuti vsechny cookies?
    NYX
    NYX --- ---
    XAJA: sakra...soubory by mely byt namigrovane, ale zalozka neni. A nove se do zaloh nic nehazi, kapacita je zatim neomezena.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NYX: dela mi to. ted jsem znovu zkusil. taky firefox.
    XAJA
    XAJA --- ---
    som na mobile, ale ani v landscape mode anni v zobrazeni pre pc nevidim zalohy diskusie. uz nie su dostupne alebo som len slepa?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NYX: OK, co uz... Lze to vyresit tak, ze clovek vubec nevypina v prohlizeci panel s nyxem, takze nastaveni primo v nem zustava. Ale zmizeni sloupce poslednich konverzaci v poste prosim do nastaveni vratit, je-li mozno.
    NYX
    NYX --- ---
    SAMOUT: Zamerne jsem ty breakpointy nastavil tak, aby horizontalne to na mobilu vypadalo jako na pc, vertikalne bylo redukovane. Tj. tohle bych uz specialnim nastavenim neresil.
    ADITU
    ADITU --- ---
    NYX: děkuju. pokud by to mělo být jen pro jednotky uživatelů, tak si nejsem jistá, jestli to stojí za tvůj čas. proto jsem se ptala...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam