• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Jak funguje filtr podle palců? Je tam nastaven fixní počet nebo to závisí na nějakém průměru v daném vláknu? Klikl jsem teď ve WWIII na jedno plus a neukázal se mi příspěvek s 16 plusy.
    KEJML
    KEJML --- ---
    HOWKING: Nezkoušel jsem to, ale rychlý Google odhalil tohle rozšíření do browseru. Pokud by nevyhovovalo, jistě jich existuje více:

Opens external links in a new tab - Internetový obchod Chrome
    https://chrome.google.com/webstore/detail/opens-external-links-in-a/dmcplcjakmobkeanofhphpjecbpjicka
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    HOWKING: A podržení shiftu nepomůže?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Jsem slepý nebo z historie zmizelo zaškrtávátko select all?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Napadá mne prosím, jestli by nešlo vyhledat upomínky v konkrétním klubu (jako že otevřu klub a vyjedou jen upomínky právě v tom klubu. Děkuju
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    když nahraju mp4 video, mělo by se vložit i s přehrávačem - podobně jako fotky
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    haaaaaaa! ono se musi do "minulé ankety" nikoliv do diskuze
    [nyx :: ankety]
    je to pryc .. *piska si* diky diky diky ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    no v diskuzi jsem byl uz mnohokrat, dokonce i s prispevkem ELIDOR:
    vlezl a refreshnu jsem x* - bez zmeny, anketa stale visi ... :)
    neni to nic hrozneho .. urcite budou dulezitejsi veci ... treba dat konecne https://nyx.cz/notifications do listy, misto toho praveho dolniho rohu .. *mrk*
    MATHES
    MATHES --- ---
    NYX: aha zajimavy, tak prostym proklikem to nefunguje, protoze se v klubu "neprectou" prispevky, kdyz jsem v diskuzi asi 3x refreshnul kliknutim na tab "diskuze" tak se nakonec prispevky "precetly" a z home to zmizelo
    NYX
    NYX --- ---
    Hmmm, to jsem asi v novem nyxu neudelal. Poznamenam si.
    MATHES
    MATHES --- ---
    NYX: ted jsem to zkousel a furt tam visi:)
    NYX
    NYX --- ---
    ELIDOR: Kdyz vlezes do te anketove diskuze, mela by z gate zmizet. Aspon myslim :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    u hlasovani na titulni strance ...

Svůj styl myšlení byste popsali jako
    1340 hlasy od 1339 respondentů

neni tam moznost hlasovat 2x, tzn by to melo sedet 1:1
    Nyxi, neslo by u kazde ankety nastavit: nezobrazovat?

je to jako mesic vidat na idnesu pripnutej porad ten samej clanek .. i kdyby me poprvy zajimal, tak po mesici na nej chytis spis alergii ..
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOC256:no tak si nevol cestu, ale cil:) imho na kazdy ceste musis resit problemy a situace "ktery sis nezvolil", kazdej musi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ach DI slavna utilita zavedena pro pripady realneho stalkingu a ohrozeni na bezpecnosti, vyuzivana hlavne vsudepostujicimi lidmi aby nakurvila diskuse ostatnim. slowclap. micdrop.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAR4NT:
    Tak jeden si nezvolil cestu toho, ze bude mit dokurveny nyx kvuli labilite druheho.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    sem ani netusil, ze kdyz si nekdo nekoho da do ignore, tak jeden z nich je v pozici agresora..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAR4NT:
    obdobnou podivnost řeším zde:
    [KOC256 @ nyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))]

Tam je i popsáno, že se to dá z mé strany vyřešit. Ale já nejsem agresor. Já nic řešit nechci.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    zajimavy efekt, kdyz se reakce na mnou ignorovane ID objevi v pulce prispevku, tak ten prispevek se mi zobrazuje az po ten odkaz, zbytek to urizne. v last ten prispevek vidim kompletni.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam