KOC256: Na okounu mi to typicky vznikne, když si booknu nějaký klub, který jsem ještě booknutý neměl, ale už existuje dlouho.
Na Nyxu to sice IMHO nejde booknout nečtené, protože se dělá zevnitř (ale moýná, kdyby někdo dal odkaz na konkrétní příspěvek hluboko v historii, tak by to šlo z něj, nevím), ale i tak mám dva kluby s obrázkama, co mají aktuálně 1330 a 1774 nových, protože jsem se k nim nějakou dobu nedostal a přibývají rychle.
Taky se mi často nakupí nějaké technické, pokud je nestíhám učítat a informace v nich skoro nestárnou - jako JS a jeho frameworky asi mají co rok to novou generaci nebo převrat, ale to nepoužívám, naproti tomu třeba C (C++/g++ atd) se nemění tak rychle a razantně, stejně jako většina CLI toolů. A podobně třeba dřevozpracování, truhlařina, různé kutily, elektronika, zapomenuté dovednosti předků atd. taky zůstávají obecně platné skoro navěky ...
(Jo, teď nedávno jsem si dohledal článek ze 7.2.2018 co rozvíjel myšlenku z článku z 8.4.2012 a sletoval si podlě něj udělátor - možná jsou už jiné typy tranzistorů o fous lepší nebo dostupnější, ale ono to funguje obecně skoro s jakýmkoli, jen se podle těch vzorečků dopočítají správné odpory)
Samozřejmě, že nějaké ty plkárny, žvanírny, módní hvězdičky a jiné podobné zastarávají pomalu už dnem publikace, ale zase těch až tolik nemám a tam mi to nevadí.