NYX: Já DI nepoužívám (a kdoví, zda mě v něm někdo má), v ignoru mám jen jednoho člověka a obrázkové/linkové počty mě nezajímají
- ale myslím, že pokud by se vzalo ID toho nejstaršího nepřečteného a to se zapamatovalo pro účely červený/černý během listování, zatímco hranice odkud nepřečteno se upravovala v databázi rovnou, tak by problémy s počty byly jen v paralelně otevřených tabech a to by nemusel být takový problém, protože pokud ten klub nepřečtu do konce a skončím s jeho čtením, tak asi ho nebudu nutně chtít obratem dočítat na základě počtu obrázků/odkazů (ale já to nepoužívám, můžu se mýlit)
- u dlouhé série DI/ignore by se asi dalo je prostě nezobrazovat, takže by tam třeba byly jen prázdné stránky s navigací (ostatně myslím, že takhle to kdysi někdy bylo v historii u diskuzí s hodně promazanýma příspěvkama, nevím, jak je to dnes) - pořád je možné dát v navigaci třeba 100 a kliknout na << a objeví se 100 nejnovějších, ať už jsem kdesi hluboko v historii, nebo klidně na nejnovějším příspěvku ...
- takže možná ty nesedící počty by nemusely být takový problém a srovnaly by se brzo?
- jinak manželka je taky na NYXu a říká, že s tou historií má úplně stejné problémy - ona zase dělá do literárních soutěží a před uzávěrkou se tam schází strašné množství příspěvků a každý je důležitý ... aspoň do vyhlášení výsledků (ale je potřeba na něj reagovat rychle) - takže má jiný use-case, ale požadavky stejné :-)