• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    L4MA
    L4MA --- ---
    ADAMIRA: mein gott, samozrejme prehanim. jednou clovek neda dvojtecku a zavorku a hned je z toho strach o penize. ne, pravdu dis, nechat dobehnout a az pak je vyhazet. :)
    jinak tema jestli to tu ma "provozovatel Marek" jako vydelecnou cinnost a tovarnu na penize je samozrejme taky zajimavy. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    L4MA: Ok ty, ale pro dost lidí to byl jeden z důvodů nebo možná hlavní důvod proč si premiovku pořídit

    O co mi jde především, že jedna věc je bavit se o tom zda nějakou funkci mít nebo ne - OK, o tom žádná, ale nepřijde ti, když už se teda někdo rozhodne tu funkci nabídnout a nechat si za ní zaplatit, bylo by fér jí nechat "dojet" a následně už jí nenabízet vůbec?
    L4MA
    L4MA --- ---
    ADAMIRA: tak pokud to beres jako placeni = DI. ja treba platim, nepozivam DI ani neanonymni minusy a moje psychicka pohoda nijak netrpi. :)

    NEI: panecku, bud a nebo, a funguj Marku! :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    L4MA: geniální, nejdřív vybrat prachy za nějakou službu a pak za používání tý služby dotyčnýho vyhodit :)

    To by konečně dotáhlo do konce ten majstrštyk s omezením DI i pro lidi který si den předtím koupili roční prémiovku - bez upozornění

    Protože předpokládám že cílem provozovatele tohodle portálu je vybrat co nejmíň peněz... asi :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NOP: ahoj, v ramci zachovani zdraveho rozumu a kvality diskuse zadam o znovurozsireni DI. Tech deset kousku fakt nestaci. Dekuji.
    NOP
    NOP --- ---
    Ahoj, v rámci zachování přehlednosti diskuse jsem pro zrušení DI úplně! Hlava mi stále nebere, jak je možné, že se kdokoliv může rozhodnout, že si mě hodí do DI a tím mi totálně znepřehlední jakoukoliv diskusi, ve které je aktivním přispěvatelem.

    Jsem pro, aby DI byl nástroj v rukách správců Nyxu, kteří po zhodnocení situace tento aktivovali.

    (nicméně pokud se někdo chová tak, že je třeba použít DI, tak nejspíš porušuje pravidla Nyxu a neměl by tu co pohledávat, žeano..)
    L4MA
    L4MA --- ---
    NEI: Ahoj Moniko, v prvni rade bych te chtel pozadat, abys na me prestala bezduvodne utocit a sproste mi nadavat. Bude to tak jiste lepsi v ramci zachovani tveho psychickeho zdravi.
    Dale te prosim v ramci zachovani primarni a standardni funkce diskusniho fora - diskuse, abys tvoje dalsi podnety a pripadne strasti na tema "ani v pokrocile dospelosti nezvladam beznou komunikaci v prostredi internetu" smerovala idelane na tveho psychoterapeuta, pripadne do tveho nitra.
    Dekuji.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    A tobe nak narost hreben tvl. Vip account at its best. Nicit auditka,vystrnadovat z nyxu lidi a dozadovat se dalsich vip naroku.

    Postovat lzi a pak tu tvrdit ze sou na tebe n3kde zli, lol.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    NEI: Jednoduše si dát na nějaký stůl/klub cedulku "jen pro zvané" a pozvat tam jen ty, co tě neserou.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CAIDEL: nac cekat? rovnou vyhodit vsechny co maj plnej DI ted. vyreseno jednou provzdy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Dej si je do ignoru, včetně reakcí a je to vyřešené.

    Oboustranný ignore byl spíše na stalkery a ex co se neumí rozejít. A takových snad ani ty nemáš přes deset.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...Mňo... nebo povolit oboustranný ignore neomezeně... půl roku počkat a pak úplně vyhodit všechny kdo tam budou mít nastrkaných víc než (plácnu) třeba 20 lidí :) Bral bych to jako přiznání že někdo není schopen normálně fungovat.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NEI: mno, začal bych tím, že si sednu do tichýho kouta, a popřemejšlím, jestli je nutný, aby mě v hospodě s 1.000 lidma každej znal, a jestli to není třeba tím, že kam vejdu, tak je mě všude plno a zákonitě se to někomu nemusí uplně líbit a pak brblá ze svýho rohu, a proč 11 lidí mě z "nějakého iracionálního osobního důvodu" nenávidí... jestli si se třeba někde nechovala jako dylina, a teď se ti za to neschytává opožděnýho vysměchu. Tak tu buď jako dospělej běloch překousnu, že sem se choval jako kokot nebo když mám pocit, že sem čistej jak lilium, tak si halt dotyčnýho do ignoru dám sám, a nekňučím na veřejnosti, že nemám dost místa na pernaban každýho, kdo mě za poslední dvě pětiletky urazil.
    Pak je v každým třetím auditku akorát diskuze, kdo koho nevidí, a proč mu teda jako píše a co píše a vyřiďte mu, že to tak tenkrát rozhodně nebylo a já tu jesenku nevysál! Půlka nyxu tu má vlastní dospělý děti, ale furt budeme požadovat, ať nás učitelka rozsadí, jak v mateřský školce, když se fakani servou nad posledním pribiňáčkem ke svačině.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NEI: ahoj Nei, už je nám tu dávno všem 30+, mnohým spíš +-50. Pokud ani za tuhle dobu není někdo schopnej koexistence s náhodnejma ID ani v jednoduchým ignore, tak asi není formát internetový diskuze uplně pro něj...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... pokud tohle projde, tak to bude dobrá protekce, protože tahle žádost už tu byla zamítnuta snad deseti jedinečným ID (některým i opakovaně).
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: Myslim, ze neda
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Dá se udělat link na poštu - https://nyx.cz/mail/with/Nyx - dá se tam nějak dodat i předvyplněný text zprávy?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NYX: super, funguje to
    NYX
    NYX --- ---
    VON_GILOTINE: Melo by se to snad ted chovat lip.
    NYX
    NYX --- ---
    KOMPAS: Tak naïve uz to najde :) Doplnil jsem ty mapovane znaky o pomerne slusne mnozstvi veci.
    NYX
    NYX --- ---
    MATT: Nejde nejak rozumne, straslive by to zvetsilo ten fulltextovy index
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam