VIR_KENNY: to je pitomost, já mám pár 10 let starých "značkových" mikin a triček Kenvelo z doby, kdy tehdejší přítelkyně pod vlivem experimentů s MDMA usoudila, že hipiesácko-punkově-grungeový image už je out... ale to nic nemění na tom, že teď jsou to úplně stejná odrbaná a sepraná trička a mikiny jako to, co jsem nosil před deseti lety. kruh se uzavírá. dnes je ta značka někde na úrovni KFC (tuším.. já to nesleduju...)
nyní mě zvolna přestávají oblékat maminka a reálné milenky - nejnovější přírůstek jsou značkové černo-červené (anarchistické!) spodky, které mi hodila do schránky jakási šílená cca-čtyřicetiletá nadržená křesťanka, která tvrdí, že Ježíš Kristus byl anarchista a kterou jsem v životě neviděl, ale měl jsem s ní jednou virtuální sex po internetu (fakt - v tomto případě - nekecám :-) - i když mi to asi nevěříte ... je to trochu psurreál, ale je to tak... :-)
chci říct, že ačkoliv tvůj mírně traumatický pohled na kapitalismus je jistě legitimní, tak já ho v podstatě nesdílím. současná doba nabízí obrovské možnosti. vezmi si třeba jen, že autor designu plechovky s Pringles nechal část svého popelu pohřbít právě v plechovce od Pringles...
http://entertainment.slashdot.org/entertainment/08/06/01/0023244.shtml
osobně si myslím, že hra na ty značky je jedna z nejneškodnějších her, které lidé mohou hrát - a řekni mi, co by podle tebe teda lidi měli hrát místo toho, když ne tuhle hru...