CYBERWOLF:
Katalog - spousta webu uz ma, navic kdo a autoru ma o to zajem, ja chci, aby hrali moji hru, ne cizi ;)
Hráčská komunita - chci vytvorit u me a na nasem foru, ne na cizim
Achievementy - davat svoje data ze hry nekam ven? proc? jen at se vytahujou u me na foru
Centralizovaná komunikace - noseni drivi do lesa, komunikacnich prostredku je milion
Agregace - no to je uplne bleee, za a/ ti na to nikdy neprisoupi facebook, za b/ te marketaci z tech her sezerou a vyvojari zabanujou
OpenID autoria - imho standart, co by mel byt, ale ne na takovym webu... vic je uz ted openId facebook login, bohuzel, ale je to tak
Vývojářský blog - kazda hra ma vlastni,, vyvojarsky weby moc nesleduju,, budu az to dopiseme ;)
Snipet repository - obecny veci jsou vetsinou to nejdrazsi, co ti zabralo nejvic casu... ja treba mam naky veci a ty davam fo flex fora tady na nyxu, ale to nejsou hernni veci, ty bych z ruky nedal, prilis cenne
Statistiky - neveris tomu, ze takhle cenou marketingovou informaci nekdo da nekomu cizimu? ;DD
sorry, ale nedelej to, asi ti kazim vanocni naladu a mozna vypadam jako idiot, ale myslim, ze po roce vyvoje uz uvazuju v nekterych smerech jako jini vovojari webovek a tohle nema imho budoucnost...