• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    Hráli jste někdy nějakou webovku a napadlo Vás někdy udělat si nějako vlastní?
    Máte nějaký nápad na bezva hru a neumíte ho realizovat?
    Nebo umíte skvěle programovat webové aplikace, ale nemáte nápad na dobrou hru?
    Nebo namáte ani jedno a umíte cokoliv jiného, co by mohlo při tvorbě hry pomoct (malovat, dělat hezky vylížející html stránky, jakoukoli grafiku, nebo jste matematický génius, prostě COKOLI)
    Pokud Vám vyšla alespoň jedna kladná odpověď, jste tu správně!

domenu radeji stylem

17 hlasy od 17 respondentů

rozbalit záhlaví
      ESY
      ESY --- ---
      CYBERWOLF: cesi jsou divny, nechapou ani proc by za online hru meli patit, nedejboze za item.. Ja sam uz jsem par itemu v onlinovkach pokoupil :]
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Číňan si pořídil neexistující virtuální meč za více než 300 tisíc - iDNES.cz
      http://bonusweb.idnes.cz/cinan-si-poridil-neexistujici-virtualni-mec-za-vice-nez-300-tisic-psu-/Magazin.aspx?c=A120105_160728_bw-magazin_lou

Pochybuji, ze by to fungovalo na ceskem trhu, ale inkasovat takovyhle palky za nafouknute nic, to je byznys model jak vino.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TENCOKACISTROMY: no, po prevedeni do krivek to bude chtit jeste trochu vyretusovat, ale jinak docela dobre - o vikendu snad budu moct zas delat neco produktivniho :)
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: tak jak to dopadlo :)?
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      hmm, vzhledem k tomu, jak to logo vypada, by se znej kraslice dala celkem snadno udelat :)
      KOC256
      KOC256 --- ---
      ja myslel ze easter egg ;-)
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Dnes vecer se mi snad podari doladit veledulezitou featuru, kterou resim uz od minuleho tydne. Je to vec, bez ktere zadna hra nemuze existovat. Ano, spravne, mluvim o logu :)
      TOMG
      TOMG --- ---
      WEWERKA: Tak do důchodu máš pořád času dost. :D
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Tak samozrejme pokud mas zdroje na to, aby jsi to uplne vypiplal do nejmensi detailu, tak je zbytecny to vydavat driv, nez to je udelany na 100%. Ale to neni pripad ani jednoho z nas :).

Dle nasich poslednich zkusenosti - hraci jsou ochotny zkousnout kde co vsechno, kdyz je neberes na hul. Nevim jak to vypada, kdyz je na hul beres :D.
      Cili kdyz to nejak vydas a reknes, ze to je vysledek X hodin prace a co si o tom lidi mysli, tak dostanes (imho) obrovsky mnozstvi feedbacku, ze kteryho se ti protocej panenky, ale v zasade to ty lidi budou myslet dobre a budou to vsechno pripominky, ktery ti budou k necem dobry. Kdyz uz k nicemu jinymu, tak alespon k tomu, abys vedel jak to na ty lidi pusobi.

Rozhodne ti drzim palce, a rad si to vyzkousim :).
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Abych nezapomel: Diky za podporu - vazim si toho.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      WEWERKA: Toto neni predsevzeti - toto je ultimatum. Proste do vanoc, pak to pujde - padni jak padni :) Jedine, co by me mohlo jeste zdrzet, je vyber domeny, protoze fakt nemam predstavu, jak tyhle veci budu rikat - ty uz mas alespon tohle vyresene :)

TENCOKACISTROMY: s timhle pristupem celkem souhlasim, ale byl jsi to ty nebo TRANCEWARP, kdo tu pred davnymi casy, kdy Infinitum bylo jeste top secret, tvrdil, ze to neni dobra cesta, kterou se vydat? :) Zrovna tahle hra si myslim ale bude mit dost nepocetnou cilovku, takze to s tim feedbackem asi nebude tak horke...
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: release early, release often.
      I kdyz to nebude na 100% vyladeny, tak to ukaz svetu. Kdyz nic jinyho, tak dostanes feedback, a urcite i chut na tom dal delat.
      WEWERKA
      WEWERKA --- ---
      CYBERWOLF: Zni to jako pekne predsevzeti, ale z vlastni zkusenosti je mi jasne, ze to stejne nereleasnes dle planu (sorry :)

Jinak porad lepsi nez ja, domenu mam zaregistrovanou od roku 2001 a hru uz jsem uspesne 4x predelala (vzdycky max 10% funkcnost) a chystam se na 5. predelani.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Někteří z vás, kteří tento klub sledují delší dobu, si možná vzpomenou na mojí rozpracovanou hru "něco jako doom, ale tahová strategie s prvky rpg", kterou stále považuji za rozpracovanou a u které jsem kdysi dávno plánoval spuštění první hratelné verze na krásné datum 9.9.09. Na ještě krásnější datum 11.11.11 jsem si plánoval spuštění do angličtiny přeložené "worldwide" verze této hry. No, moc to tedy nevyšlo...

Od doby, co jsem začal pracovat na v současnosti stále ještě rozdělané "stohodinové" hře (pro kterou pořád nemám použitelný název) jsem na té původní velké hře nenaprogramoval ani řádek. Je sice pravda, že na papíře hra doznala jistých vylepšení a změn, ale k čemu to je na papíře? Jen o stupínek lepší, než vůbec.

Jak jsem tak prohledal tenhle klub, tak první zmínka o "stohodinové hře" se datuje 24.6.2010. Takže o vánocích to bude přesně rok a půl, co se patlám s tímhle "malým rychlým osvěžením" a výsledek je pořád tak nějak šuplíkový. Musím přiznat, že mi to radost nedělá a osvěžení se také nějak nedostavuje.

Nebudu vás zatěžovat nástinem vnitřního boje, který ve mě příchod dnešního nejlepšího data století vyvolal a přejdu rovnou k závěru: Takhle to nikam nevede a je potřeba s tím něco udělat. Tady vidím jen dvě možnosti a to buď "zkrátit" nebo "zabalit". Volím tedy první variantu a dávám si lhůtu na dokončení "stohodinovky" do vánoc - pak to prostě pustím do světa v takovém stavu, v jakém to bude. Už teď to nemá k použitelnosti daleko, tak to snad žádná tragedie nebude.

PS: kdyby někoho napadl vhodný název pro soubor hybridních gamebooků/textových RPG/dungeonů z větší části vytvářených hráči a který by dokonce šel dát jako (doposud nezaregistrovaná) doména, budu rád když se o svůj nápad podělíte :)

PPS: škoda, že jsem to nestihl dopsat v 11:11 :)
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      ESY: Jo, byla to docela smrst :)). Ale teda potesilo to po 24h smene :)
      ESY
      ESY --- ---
      TENCOKACISTROMY: ono je to vsude stejny. kdyz lidi chtej, tak budou zacinat klidne v pndeli v 3.57 rano :]
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      Tak pravy poledne v nedeli pro ty lidi nebyl vubec zadnej problem :).
      ESY
      ESY --- ---
      TENCOKACISTROMY: souhlas:D
      KOC256
      KOC256 --- ---
      TENCOKACISTROMY:
      vidim ze termin vymysleli programatori :)
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      KOC256: dle moji definice ve 12 hodin v nedeli lidi spi! :)
      tak jako tak, pokud nekdo vylozene touzi tam byt uplne od zacatku, tak si to zaridi :)
      KOC256
      KOC256 --- ---
      TENCOKACISTROMY:
      ve 12 normalni lidi usedaji k nedelnimu rodinemu obedu ne? :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam