• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    ESY
    ESY --- ---
    zkurvysin :DD col slovo:]

ale jinak asi bych volil jinou formu odpovedi... A prevazne vetsi ignoranci...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TRANCEWARP: jako nic proti, ale tohle neni zrovna ukazkovy priklad spravne komunikace s hraci. Mozna jsem zmekcilej z komunikace se zakazniky, ale tohle bych fakt pojal v dost jinem tonu ;)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    myslim ze to je dobry pro pobaveni ;))

tady je jeho odpoved, predchozi email nechavam
    =============

Tak na to ti fakt seru vole já se na tu hru podíval jen, abych zjistil co se děje na světě1. Takže si tuhle zkurvenou, zajebanou, pomrdanou, posranou, pochcanou, vymrdanou, zpíčenou, vypíčenou, kurevskou, hru ztrčte do svých vymrdaných kakáčků. Aspoň budu mít čas na ostatní věci. Jak debil se dřu a vy kreténi mi to bloknete jste fakt ti největší zkurvysini, kterej svět kdy viděl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------ Původní zpráva ------------
    Od: INFINITUM
    Předmět: Re: Důvod
    Datum: 18.1.2012 14:05:14
    ----------------------------------------
    Zdravim,

neobnovim ti nic, protoze lzes.
    Tady jsou logy tveho prihlasovani z uctu na ucet, je jasne videt ze si
    se prihlasoval ze stejnyho kompu mnohokrat nejdriv na ghostking a pak
    na ghostking1.
    Pekne kecas a ucet ti neobnovim. Vidim tu v logach presne jak si co kdy
    a s jakym uctem pouzival, takze jasne vidim, ze lzes.

Navic je jasne videt, ze ty dva ucty hrajes uz aspon mesic a pul, takze
    muzes zcela zapomenout na to, ze bych ti neco obnovil. Ses podvodnik a
    jeste lhar.
    Muzes si zalozit novej ucet a zacit znova na cesko2.

Nemusis se obtezovat s odpovedi.
    warp

------ Původní zpráva ------
    Od: ###
    Komu: $$$
    Odesláno: 18.1.2012 13:54:47
    Předmět: Důvod
    >Zdravim herní týme, píši vám ohledně zablokování účtu. Vím, že jsem měl dva
    účty, ale to jen proto, že jsem nevěděl jak se dá účet smazat. Proto jsem nehrál
    za ghostking1, ale začal jsem na novo s ghostking. Žádám vás tedy o smazání účtu
    ghostking1 a obnovení ghostking! Děkuji, s pozdravem Ghost.
    >
    >
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: Jj, vyhrozovaci jsou nejlepsi :)
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY:
    TENCOKACISTROMY:

lol :D cesi jsou weird.. Ono je to i videt v ucasti progamingu unas [ rozumnej zadny ]. Ale ty co vyhrozujou ze u vas uz vas produkt nepouzijou jsou nejelepsi ze ty jediny to vetsinou prave pouzivat nesprestanou.. :d
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    A dneska si jeden zabanovanej hrac (multiuctar) vylejval k nam do mailu zlost a vyhrozoval, ze u nas uz nikdy nebude hrat (nikdy nic nezaplatil) :).
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: jj, mame neprazdnou mnozinu lidi, ktery se rozcilovali, ze jim premiovka plati jen na jednom svete a ze v jinym si ji musej zaplatit zase :).
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak jako sochu do FarmVille za 50$ jeste pochopim, ale tyhle mnohatisicove a milionove transakce, to uz mi prijde trochu prehnane. Ne ze bych se zdrahal za to virtualni predmet prodat :)
    ESY
    ESY --- ---
    CYBERWOLF: cesi jsou divny, nechapou ani proc by za online hru meli patit, nedejboze za item.. Ja sam uz jsem par itemu v onlinovkach pokoupil :]
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Číňan si pořídil neexistující virtuální meč za více než 300 tisíc - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/cinan-si-poridil-neexistujici-virtualni-mec-za-vice-nez-300-tisic-psu-/Magazin.aspx?c=A120105_160728_bw-magazin_lou

Pochybuji, ze by to fungovalo na ceskem trhu, ale inkasovat takovyhle palky za nafouknute nic, to je byznys model jak vino.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TENCOKACISTROMY: no, po prevedeni do krivek to bude chtit jeste trochu vyretusovat, ale jinak docela dobre - o vikendu snad budu moct zas delat neco produktivniho :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: tak jak to dopadlo :)?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    hmm, vzhledem k tomu, jak to logo vypada, by se znej kraslice dala celkem snadno udelat :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ja myslel ze easter egg ;-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Dnes vecer se mi snad podari doladit veledulezitou featuru, kterou resim uz od minuleho tydne. Je to vec, bez ktere zadna hra nemuze existovat. Ano, spravne, mluvim o logu :)
    TOMG
    TOMG --- ---
    WEWERKA: Tak do důchodu máš pořád času dost. :D
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: Tak samozrejme pokud mas zdroje na to, aby jsi to uplne vypiplal do nejmensi detailu, tak je zbytecny to vydavat driv, nez to je udelany na 100%. Ale to neni pripad ani jednoho z nas :).

Dle nasich poslednich zkusenosti - hraci jsou ochotny zkousnout kde co vsechno, kdyz je neberes na hul. Nevim jak to vypada, kdyz je na hul beres :D.
    Cili kdyz to nejak vydas a reknes, ze to je vysledek X hodin prace a co si o tom lidi mysli, tak dostanes (imho) obrovsky mnozstvi feedbacku, ze kteryho se ti protocej panenky, ale v zasade to ty lidi budou myslet dobre a budou to vsechno pripominky, ktery ti budou k necem dobry. Kdyz uz k nicemu jinymu, tak alespon k tomu, abys vedel jak to na ty lidi pusobi.

Rozhodne ti drzim palce, a rad si to vyzkousim :).
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Abych nezapomel: Diky za podporu - vazim si toho.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WEWERKA: Toto neni predsevzeti - toto je ultimatum. Proste do vanoc, pak to pujde - padni jak padni :) Jedine, co by me mohlo jeste zdrzet, je vyber domeny, protoze fakt nemam predstavu, jak tyhle veci budu rikat - ty uz mas alespon tohle vyresene :)

TENCOKACISTROMY: s timhle pristupem celkem souhlasim, ale byl jsi to ty nebo TRANCEWARP, kdo tu pred davnymi casy, kdy Infinitum bylo jeste top secret, tvrdil, ze to neni dobra cesta, kterou se vydat? :) Zrovna tahle hra si myslim ale bude mit dost nepocetnou cilovku, takze to s tim feedbackem asi nebude tak horke...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: release early, release often.
    I kdyz to nebude na 100% vyladeny, tak to ukaz svetu. Kdyz nic jinyho, tak dostanes feedback, a urcite i chut na tom dal delat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam