YMLADRIS: ad moje reakce na animuse: asi hlavni pocit, kdyz nad tim premyslim, ze jsem nechtel jit do vztahu, kterej vznikne takhle. A nakonec i trochu znechuceni tou holkou - "prece nemuzu chodit s nekym, kdo je tak desne nevedomej"....:)))) A pocit, ze vztah zalozenej na techle predstavach proste neni to, co chci ...
taky dobra otazka ... nepremyslel jsem nad tim......
Ad anima: jasne ze ma taky milion aspektu, ale kdyz to mam napsat na stejny urovni jako ty, tak je to protiklad.
Holky ktery me zaujaly nebyly "sexbomby". Spis takovy etericky bytosti, naslouchajici, davajici mi "prostor" k projevu, pusobici dojmem, ze mi naslouchaji a rozumi mi. Pak jsme mel vzdycky dojem, ze si hrozne rozumime, ze sdilime kazdou myslenku, zname se do hloubky.... je to presne naopak...
Ale soucasne musely byt necim zajimavy, zvlastni, tim co je bavilo, co prozily, nebo co studovaly - u me to nikdy nebyla takova ta klasicka "unyla bleda deva pod slunecnikem".
Jak uz jsem psal, anima neni holka na kterou se kluk podiva a "prefiknul by ji na miste". Naopak sex s holkou - animou je hrozne neznej, splyvaci.... teda pak taky vzdycky ne, ale tak zezacatku urcite....
Ty si mozna animu predstavujes vic jako animuse, ale ona je opak - stejne tak jako se tvym polobohem nikdy nestane neprojevujici se zakriknutej nejistej kluk, tak animou se nestane energicka emancipovana holka "ktera vi co chce a za tim si jde....:))))" - je to opak..
P.S. jeste upresneni - porad pisu "animou" a "animusem" - ale spis bych mel rikat - holkou (klukem) ktera je vhodna pro projekci animy (animuse)... ale v tomhle pripade ty terminy nejsou az tak dulezity......:))))