YMLADRIS: Všechno je komplex!:-) Dá se říci, že za jakoukoliv emocí, nebo-li za jakýmkoliv ohodnocením čehokoli stojí nějaký komplex. Třeba jáský komplex (nelíbí se mi německé vykalkulované kapely mi přijde jako docela uvědomělý názor:-) Je fakt, že je tady ještě i odkaz na jistou neuvědomovanou (nebo spíš méně uvědomovanou, ve smyslu, když se na to zeptáš, tak po chvíli dostaneš odpověď:-) část - proč se nelíbí němčina a proč se nelíbí vykalkulované kapely. A pak můžeš jít samozřejmě zase dál a dál - když se dozvíš, že se nelíbí němčina protože se nelíbí uřvané skupinky německých turistů v metru, můžeš pak jít po tom, proč je řvaní v metru fuj, co znamená bezohlednost, jak souvisí s vnímáním svobody, self-efficacy atd. atp. no a nakonec ale stejně zjistíš, že vše je nějak spojeno se vším a že když budeš chtít takhle dojít k kamkoliv, ať už k bohu či k rozmnožovacímu pudu, tak tam dojdeš... :-) Nicméně, tohle hrabání, tahle integrace do jáského komplexu, jak jsme se bavili onehdá, je celkem fajn a mám pokázané, že se pak člověku žije o něco lépe:-)))