ok, syncka na psyčku (mám neodbytné dejá-vu, že už jsem to někam psal, ale nevidím to tady): v tom hipísáckym pseudohradu kde se to konalo byly jedny schody v přízemí vyskládané mozaikou na povrchu a tak jako nějak prostorově organicky, nepravoúhle tvarovaný, tak povídám "ty jo, to je úplnej Gaudí" - a ráno jdem, a na jedný zaparkovaný dodávce je nápis Gaudí s.r.o. :-) mírně intelektuální synchronicita - že když jsem byl v pátek u zubaře, tak tam z neznámého důvodu mezi reklamami na pasty na zuby visela fotka chrámu Sagrada Família (od Gaudího), to je už zcela mimo :-) (inu, některé memy člověka poznamenají nadosmrti :-)
ok, další konkrétní synchronicita: čtu si tuhle v posledním Gibsonovi (Spook country) jak střílej do nějakýho kontejneru (čím a co v něm je a za jakým účelem tam dělají ty díry je offtopic) a popisujou, jak se okolo těch děr z toho dovnitř ohnutýho plechu oloupe barva - a ten samý den jedu na kole, vidím dopravní značku prostřílenou z nějaký pořádný bambitky (díry jak hrom) - a okolo děr oloupaná barva, přesně jak to líčil Gibson.
tyhle dvě synchronicitky mají tu výhodu, že vůbec nic neznamenaj, takže se o nich snadno mluví. navíc je to takový typ synchronicity, kdy jeden "konec" té spojitosti je vlastně v nějakým textu (ať už nápis na autě, nebo nějaká kniha...), takže to vlastně není "pravá" synchronicita... podle mě...
FIDEL: seš nějak mimo, tyjo. nejvíc jetý trosky (obou pohlaví) sem teda fakt vždycky viděl na jiných akcích... :-) oholit se vždycky nakonec může každý (a je to občas fajn, popravdě :-) ), ale některý lidi na sobě provádí jaksi, ehm, celkem nevratné změny, které ehm, jsou docela hodně vidět.... jinak rozjíždět tu flame o preferovaných formách kalby je asi offtopic... shrnul bych to tak, že až reklamy na psy akce uvidím ve zprávách na Nově, tak na ně asi jezdit přestanu.