jen tak pro archiv na tema synchronicita ;-)
INK_FLO --- --- 1.23:51 1.4.2005 --- [15.26:18 :: diskuze :: JAmAJské pAtOis > > > WAH DEM SEH??]
to mi pripomelo jednu starou vidlackou urban legend co jsem slysel, a sice ze obrazky na tripech maji primou souvislost se zazitkem, ktery vam poskytnou. Parkrat mi to s vaznou tvari vykladali borci, ze jako kdyz das Barta Simpsona, tak se chlames a delas vylomeniny jako on, kdyz Panoramixe, tak budes mocny jako carodej atp. :-))))
KNOURIK --- --- 8.53:06 1.4.2005
INK_FLO: jasně, tuhle dmnci jsem taky slyšela - a když si dáš cyklistu venku, vždycky kolem tebe projede cyklista :) sugesce je ale mocná čarodějka, tvrdil mi to kamarád chvíli po požití, smála jsem se tomu jako pitomosti - a pár hodin pozdějc u nás zabrzdili dva úplně neznámí cyklisti, ptali se, jestli máme trávu, a když jsme jim řekli, že ne, pravili, že pro ni dojedou na chatu (!) a když tam počkáme, za hodinu pojedou zpátky a zahulíme spolu (!) - bylo to sice na kraji prahy u vltavy, takže možnost, že si nedělaj srandu a že tam fakt někde maj chatu, tam byla, ale nevěřila jsem tomu, tu hodinu jsme tam zůstali spíš proto, že jsme tam měli skvělý krajinářský zážitky... a oni se fakt vrátili s obřím brkem... :)))))) kamarád si pak už nikdy nenechal vyvrátit to s tim cyklistou :)))))