YMLADRIS: Jo jo, maj, a jsou pěkně silný, potvory:o) Princip komplexu se ale neomezuje pouze na rozum. Dostatečně silný komplex disponuje všemi jáskými funkcemi ... v extrémním případě pak i může dojít k oblíbenému rozštěpení osobnosti:o)
CONTINUITY: Něco člověku dojde vždycky náhle. Jen v některých případech tomu předchází několikaleté bádání:o) ... Ale jak jsem psal už dřív - já s tebou principielně souhlasím, terapeutický účinek má prožitek (hmmm, ačkoli definovat co je "prožitek" přesně bych tedy nechtěl, huh). Uvědomnění samo může být prožitkem.
KASTA: Ja ja, das ist sehr gut arbeit - mädchen, schnitzel und waltz:o) Tak pozdravuj Franze Josefa a mej se!!!
LOOK: Viz. co jsem psal conti. Těžko ale definovat ono prožití... myslím že mluvíme o následující situaci: máme člověka s negativním otcovským komplexem, on bude vědět, že tento komplex má a ten se mu přesto neustále konsteluje a "kecá" mu do života. Tento člověk si svůj komplex opravdu prožívá, nicht wahr:o) Takže - prožitek, o kterém mluvíme musí být něco jiného. Also - wo ist das hintergraben hund?
ech, dnes jsem se nechal nějako unést východoříšskou vidinou ... :o)