KAJ: Jet proti systému,je jako snažit se obrátiť prúd reky, vlastní hrubou sílou, kdo nezmení a svou drinou nevykope nové korytu, nezahradí staré, nic nedokáže, aj kdyby okamžite vyvinúl akúkoliv sílu.
Chápu kolik času strávi, kým se človek dostatečne vyrovná s nekym, kdo mu zasadil ránu do srce, nebo jazvy zústavají, no aj tak mi prijede prece jen trochu prespríliš mizantropický, nevím, možná sem zase podlehl nejakému idealistickému opojení, no predce. Čo se týka té samostanosti, a zneužívaní partnera, vžýdy je to o tom kdo je tady proč, když nekteré doby nedovolují mít sluhov, a slúžky, více žen, a více milencú, mnohí by si neco polovičné rádi udelali s partnerov, pak to býva ale né už o pravé láske. Stejne jak mi utkvela tá Nitzsheho myšelenka, že príliš dobrý muž si často nájde nejakou hlupú a zlú husu a tvári se pak jakou prináši svetu obetu, když ji miluje, jako by ji polepšil, no tím zaťežuje svoj rod více. Je to nerovné, když nekdo túži po nečem co mu už ostatní zobrali, nájsť ozajstnú obojstrannú lásku je sudené jen mladým a zdravým lidem, pak je možné mít už jenom otrokyne.:-( Jak dopadl Sokrates, jeho milú provdali, kým on válčil. Svet je nespravedlivý, no možno o pár tisíc generacií, se jeho potomci setkají s dcérami tej, jenž taky miloval.:-)
Licinda:Proč, citíš se snáď diskriminovaná? Anebo, využívaš své slabosti a deláš si z nich ženské prednosti? Mne takhle ženy často rádi trápi svými zbranemi, pak človek udrží pokoj len když upokojí své srdce. Vždy obmedzuješ tých , ktorých miluješ, a oni Tobe, nikdy nemúžeš rozhodovat za druhé, jestli je odsúdiš na čekání, stratíš je.