DIN: Máš pravdu, že dominance, vůdcovství jsou mužské principy. Ač se v postmoderním světě vypjatého feminismu a důrazu na rovnost mužů a žen často stírá tento rozdíl, přirozené to není. A mě osobně hodně odrazují ženy, které se jako feministky chovají a snaží se všemožnými vykonstruovanými argumenty tuto nerovnost "narovnávat". Nechci tím říct, že muži jsou lepší než ženy, to, u Zarathuštry :o) ani omylem! Myslím tím jen určitou přirozenou roli, která je dána hlavně psychofyzickými předpoklady mužů a žen...a ta zvláště v různých gender oborech není moc košér. Znám jednu holku, která se v této rádoby rovnosti shlédla, neustále na ni upozorňovala, prosazovala, ale v momentě, kdy jsem jí připomněl, že by si měla zaplatit za útratu a nespoléhat na pozvání, tak se začala ohánět tím, že jsem muž a měl bych to tedy jako gentleman zaplatit :o) No sami jistě tento rozpor vidíte. A to je jen příklad. Takových z prominutím "mániček", které se nechají vydržovat a přitom si hrají na samostatné a nezávislé, je v mém okolí více. Ale abych nemluvil jen ošklivě a opovržlivě, mnoho mých známých svou "roli" zná a chápou, že rozdíly mezi muži a ženami jsou přirozené a ne něco po léta uměle vytvářené.
Však běda muži, který svou slabostí přepustí dominanci ženě! Sám sebe odsoudí k tomu, že jím žena bude manipulovat a dost možná jej po nějaké době opustí, popřípadě pouze využije ke svým skrytým účelům. Nemyslím si, že takového muže by mohla žena skutečně milovat. Alespoň nikoho takového neznám.
LICINDA: Docela by zajímal Tvůj názor Licindo...totiž co Ti imponuje na mužích obecně...jestli tedy něco takového shledáváš jako obecně přitažlivé.