• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    CIA
    CIA --- ---
    http://www.chessbookshop.com/

Sice je to specializovaný obchod, ale už jsem tam několikrát nakoupil a vždycky absolutní spokojenost!
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    http://www.englishbooks.cz/

absolutne doporucuju!
    krom toho, ze jsem tam sehnala knizku, kterou nemeli ani v luxoru a blbym kosmasu, tak jeste bleskovy dodani - predevcirem odpoledne jsem ji objednala a vcera jsem ji uz mela doma
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja tyhle stiznosti ctu porad vsude - na dodaci lhuty - osobne bych si tam kvuli tomu nic neobjednala
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    http://www.vltava.cz
    Nakup za cca 700,-
    CD+hracka

12.12.2005 objednano audio CD. U zbozi byla uvedena expedicni lhuta do 6.1.2006. Zaplaceno kartou. Lhuta nedodrzena.

Intermezzo 1 ::
    - 25.1.2006 telef. ujisteni pracovnici Vltavy (ja musel volat jim), ze cca. do tydne max. dodani. Na to konto priobjednana hracka medvidka Pu vel- 25cm, u ktere byla dodaci lhuta tusim 10-14 dni (Valentynsky darek pro moji holku - zbozi doplaceno prevodnim prikazem).
    Vysledek - Zbozi dosud nedodano!

Intermezzo 2:
    - 11.2.2006 napsan sprosty mail ode me stylu SFW!, 13.2.2006 mi prisla odpoved, ze bohuzel moji objednavku do Valentyna nestihnou a bohuzel ani nevi kdy vubec.
    - 14.2.2006 telefonicky (opet ja volal jim) zjisteno, ze hracka medvidka v teto velikosti uz neprodavaji a prodavat nebudou - ze by me na to nekdo upozornil a zeptal se me, jestli tedy nechci jine zbozi (mezitim zacli prodavat tu samou hracku, akorat o neco vetsi nicmene za stejne penize) - ANI NAHODOU!!!

Posledni info ze vcerejska: CD mi konecne po vice jak 2 mesicich odesilaji, hracka na mou vlastni zadost zmenena na tu kterou prodavaji - termin dodani nicmene v nedohlednu..

Final result :: s Vltavou spolupracuji uz neco pres 4 roky (vcetne Cybexu), pokazde no problem, ale po tyhle "experience" s nima nejspis definitivne koncim, minimalne uz jenom z principu .. a pritom by stacil omluvny mail, telefon .. proste aspon NECO! :-//

(sorry, pisu to trochu v afektu, ale fakt me naskutecne nasrali .. grrr :-(
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ENTENTYKY: nicmene s postovnim odberem plna spokojenost uz nekolik let pravidelne
    ANATREID
    ANATREID --- ---
    ENTENTYKY: jj ten krám je "dobrej" :-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    http://www.kosmas.cz/

tak velky FUCK OFF jaky jen jde!

na webu jsem si neco vyhlidla - a vzhledem k tomu, ze maj i osobni odber, tak jsem logicky usoudila, ze by to asi meli mit i v krame - takze jsem tam nska zasla - samozrejme nemeli nic - ale ten pristup, ten pristup! - co to tam dela za lidi fakt nechapu - takovou nejakou particku osuntelejch intelektualu, ktery zakaznici vylozene obtezujou, resp. jim jeste asi nedoslo, ze prodavaj v krame, a ocekavala by se alespon nepatrna mira kapitalistickeho pristupu - to jsem teda jeste nevidela
    cili to zkratim, kdyz jsem tam prisla, zrovna tam vytaceli nejakyho kluka - co jsem pochytila, asi si neco objednal na netu prave pres ten osobni odber - ale jako otazky "to jste si nekde objednal?; a kdo vas sem jako poslal? - jestli to budem mit - to nepovime .."
    po tomhle uz jsem teda nic necekala - a opravnene - knizku teda samozrejme nemeli, ale jeste jsem se dozvedela, ze to, ze to nabizej na netu, je uplne jedno - a ani stopa po nejaky ochote, ze by to treba meli dostat, objednali by to nebo neco podobnyho
    takze never more - uz jenom z principu
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...nevie niekto o obchode, ktory by robil znacku audio-technica?
    ARZA
    ARZA --- ---
    DNO.cz --->nebrat..
    TV přišla, nefungovala, jen pískala, navíc dělají caviky s vrácením peněz, chtějí abychom jim to poslali zpět poštou, i přesto že jsme se uvolili jim to odvézt zpátky osobně.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    27. 12. v noci. Druhy den mi slecna vola a rika, ze to neni ani v CR a ze se to musi objednat (cca mesic dodani), tak rikam, ze pohoda a ze pockam.
    Vcera (12. 1.) jsem si pro to byl a bez problemu.

http://www.hobbyexpert.cz/, cast slupiny Internet Mall. Objednaval jsem 16. 12., resp. na netu bylo psano, ze ji maj skladem. Sel jsem tam naslepo a oni ji sice meli, ale ne set (vrtacka - systainair - vrtaky) a ja chtel ten set (hlavne kvuli tomu boxu v cene 1200 CZK.
    Tak za par dni mi vola, ze uz tje tam. Jdu tam a oni mi zas cpou tu jak minule. Jsem se nasral a rikam, ze jako tohle ne, ze nebudu litat po Pze jak blb. Tak se omluvili a za dva dny mi ji dovezli kuryrem v boxu a s vrtakama :)
    Jako nejdriv zmatek, ale nakonec vse dopadlo dobre :)
    CIA
    CIA --- ---
    http://www.showpark.cz, část skupiny Internet Mall. Objednával jsem si 15.12. DVD, nic nedošlo a až včera, tzn. 10.1. volala slečna jestli to ještě mají posílat nebo to stornovat. Teda jako nic moc...:/
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s reklamacema na Pixmanii nebo obecne na nejakem eshopu kterej nema dostupnej kamenej obchod ?

Stala se mi takova blbost s mp3 playerem, nevim jak to koretkne popsat, ale proste neco se stalo s 3.5" vystupem, pac kdyz tam zasunu sluchatka tak nehrajou, ale kdyz je tam zasunu jakoby "napul" tak hrajou normalne (zkouseno nekolikero sluchatek, vedle funguji normalne)

Nevim jestli s timhle problemem ma cenu to posilat do Francie na reklamaci :/
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    tak v tom pripade kladna reference na http://stores.ebay.de/51-shop
    kupoval sem tam dalkovy ovladani na minidisk, trosku dlouha dodaci doba (14 dni), ale to se vyrovna tim, ze prijde krasna obalka z Shanghaje, na kterou postacka nechapave cumi :)
    dobry ceny a postovny do CR jenom 4,5euro.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    zaslechl jsemv rádiu reklamu (s Kotkem:-)) na comuter e-shop, který odesílá věci do 4 hodin. Ale nepamatuju si jméno, poradíte někdo? díky.
    TBC
    TBC --- ---
    SMIDRA: urcite, kazdy konkretni pripad nas zajima
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    patri sem i reference jednotlivych virtualni "obchodu" na ebay? nebo je to mimo? myslim obchody se spolecnostma, co tam prodavaj ve velkym, ne s jednotlivcema :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ARZA: paypal, Visa. To je vsechno co budes potrebovat. Vice zjistis na netu ;-)
    ARZA
    ARZA --- ---
    Tak nevím jestli to sem patří, ale chtěla jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s objednáváním z ciziny.
    Jak probíhá platba kartou, jestli funguje třeba dobírka a podobně nebo jakým způsobem funguje převod na účet..
    D_EVIL
    D_EVIL --- ---
    www.123mobil.cz

Objednani, druhy den telefon ze neni v pozadovane barve, domluva, odeslani jeste tyz den, dalsi den jsem ho mel doma na stole. Vse v pohode, cena levnejsi nez v kamennem o 1000- Krasne Vanoce :-)
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Skoro se až divim, ale došlo to...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam