• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    LEFTY: to je divny mam odtamtud knihy asi za stejnou cenu a nic...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    CODE: luxus, dik za info.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    tak jsem si objednal věci z amazonu (US) za cca 40$, a včera mi přišlo oznámení z celnice. Marně se jim snažím dovolat, abyc hjim řekl, že zásilka "nemá obchodní charakter" - ať to znamená cokoliv.
    Máte někdo nějaký zkušenosti s procesem celního řízení pro ztakovýhle zásilky? Na co se mám připravit?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    www.cybex.cz
    zatim v pohode
    dokonce vzali i zpatky vec(nerozbalenou) a vratili penize
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    pckauf.cz

nakup fotaku za 8000,-
    ze zacatku problemy: nemohla jsem zkontrolovat asi tyden stav objednavky, protoze se neslo prihlasit. Volala jsem tam, rekli, ze predelavaji web. Kdyz uz byl web predelan, coz bylo ohlaseno na strankach, prihlasit jsem se stejne nemohla. Kdyz jsem tam zavolala, rekli mi, ze ztratili data z dvou dnu, tzn. zadnou objednavku ode me nemeli. Ztratu dat na webu nehlasili, coz mi prijde dost divny....
    Nicmene jsem objednala znovu s ostrejsim dopisem a fotak prisel druhy den.
    Takze nakonec hodnoceni spis kladne :))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CODE: díky, v poště už vyřešeno :)
    CODE
    CODE --- ---
    KETHAMINA: no tak to je pak kazda rada draha ,-)))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ADAM: to je tajný .)
    ADAM
    ADAM --- ---
    KETHAMINA: co to je za eshop?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ADAM: psala jsem mejla, ale bez odpovědi a nenašla jsem na té stránce žádnou adrsu sídla, kam bych se mohla skočit zeptat nebo alespoň zavolat ?:(
    ADAM
    ADAM --- ---
    KETHAMINA: napiš jim to a zeptej se co s tim. pravděpodobně to pošleš zpět a oni to pošlou znovu správně
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    mám prosbu, jak probíhá reklamace věcí po netu, když jsem poslala prachy na účet, věc mi přišla, ale v jiné barvě ?
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    ADAM: www.aukro.cz muzu taky plne doporucit. Vyhodou je, ze si kazdy muze zvolit, ze chce treba obchodovat pouze s lidmi, kteri maji hotovy overeni adresy. A pak uz se nejedna o tak "riskantni" prodej nekomu neznamymu. Navic je super i pridelovani vzajemnych referenci po nakupu mezi kupujicim a prodavajicim.
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    Minuly tyden jsem nakupoval na http://www.elektrocoleti.cz/ a maximalni spokojenost, vsechno probehlo bezproblemu a relativne rychle.
    ANTTOSH
    ANTTOSH --- ---
    CODE: Jojo, nakonec to kaufli u bilezbozi.cz a jsou spokojeni :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    http://www.neckermann.cz/

po temer 2 letech (takze tesne v zaruce) jsme jim vraceli vec za 5000, pac se rozbila - uplne bez problemu temer okamzite po doruceni vratili penize, takze muzu jednoznacne doporucit pro solidnost
    M3C
    M3C --- ---
    Jedna zkušenost s www.e-outdoor.cz (NAKUP, DOTAZ, VRACENI):
    Objednal jsem si od nich spacák (do 2.000,-), který mi sice poslali, ale omylem v jiné velikosti. Všiml jsem si toho bohužel až tři měsíce po zakoupení, když jsem jej prvně použil.
    Napsal jsem jim tedy na e-mail, ale nereagovali. Kontaktovat jsem je po ICQ a s celkem příjemným člověkem jsem si domluvil, že mi ten (použitý) spacák vymění.
    Od téhle domluvy uplynul týden a vyměněný spacák na mě čeká na poště. Takže zkušenost rozhodně pozitivní, žádosti vyhověno, jednání solidní.
    TBC
    TBC --- ---
    anttosh: na spotrebice taky solidni 123shop.cz a nakupuj.com oba dva nekolikrat neco, z vetsich pracka, lednice a nikdy zadnej problem...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    nemate nekdo info o http://www.sweb.cz/tenis.babolat/ ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam