• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    koupil jsem něco v alza.cz, objednal přes e-shop, zaplatil osobně, vyzvedl osobně. Mám to doma 5dní a nesplnilo to mé očekávání. Mohu to vrátit tak, aby mi vrátili peníze? Pokud ano tak jak postupovat?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    M3C: .. jak pise satoo - to ze nemas po ruce telefon je tvuj problem - bud telefon pouzivas a mas u sebe, nebo ho mas celej den v kabelce a dovolat se ti je problem .. .. mezitim je proste jen situace ze sis odskocil na hajzl ..
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: kdyz uz jsme u tech dorucovacich sluzeb (PPL, DHL apod.) .. jaka si tedka prijede pro balik i k soukrome osobe ? .. proste mi odmitl napr. DHL vzit objednavku na balik, ze ted uz jen pro firmy ..
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BECKO: Na to jsi prišel kde? To sem si do nedávna myslel taky, ale bohužel!

IV. Doručení zásilky

1. Zasílatel obvykle obstará doručení zásilky v době do 18.00 hodin následujícího pracovního dne. Po dohodě s příjemcem nebo na základě „Dohody o doručení“ může být zásilka zasílatelem doručena odlišně od tohoto pravidla.

2. Zasílatel vynaloží přiměřené úsilí, aby zásilka byla doručena v souladu s odst. 1 tohoto článku. Zasílatel však neodpovídá za škody, které vzniknou následně příkazci z důvodu nedodržení výše uvedené lhůty.

3. Není-li zásilka na první pokus doručitelná, zanechá zasílatel na uvedené adrese písemnou zprávu o úmyslu zásilku doručit a pokus s doručením opakuje ještě jednou následující pracovní den. Není-li možno zásilku z důvodu na straně příjemce nebo příkazce ani na druhý pokus doručit, vyžádá si zasílatel další dispozice od příkazce. Případné další pokusy o doručení zásilky příjemci, krátkodobé uložení zásilky ve skladu zasílatele (maximálně 10 dnů) nebo přeprava zásilky zpět k odesílateli jsou však zpoplatněny.

Co sem zjistil naposledy když sem když sem měl ve schrance papír ve smyslu: "byl sem tady a zejtra prijedu znova" tak po volání na centrum kde si mě přehazovali jak vařící brambor, sem si vyhádal číslo jeho mobilu, protože jsem tu zásilku nutně potřeboval, tak sem pak jel za ním 10 kiláků.
    prej maj jen soukromý mobili u kterých jim neproplácej hovory, tak se může vysrat na to někomu volat. Načež sem mu řek že teda seru na to nechat si posílat něco PPLkou od tý doby jen pošta
    BECKO
    BECKO --- ---
    PISTA1:
    M3C: no právě oni se maj ozvat 2 hodiny před doručením...mohli by se ale ozvat třeba i v den "nedoručení", aby na ně člověk jak debil nečekal že..jinak v brněnským depu mi to samozřejmě od rána nikdo nebere.)
    M3C
    M3C --- ---
    BECKO: moje zkušenosti s PPL nic moc. nevím, jestli je to jen tou čtvrtí, kde jsem v Brně bydlel, ale vždycky jezdil stejný chlapík který zásadně volal když jsem neměl po ruce telefon a když se nedovolal podruhý (nejvíc potřetí), tak mi nechával zboží na centrále na Slatině (= pěkná projížďka na kraj světa). Většinou bez upozornění, podle hesla "hledej, šmudlo".
    ale co jsem slyšel od známých, tak jsem jeden z mála :)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BECKO: Zásilek už dost někdy dobrý jindy na zabití co de si nechám posílat poštou protože vím že tam to bude uložený a nemusím cekat celej den doma na blbce kterej je jednou schopnej prijet v 10 ráno jindy v 5 večír. A doby kdy ráno zavolal a domluvil se jsou už nenávratně pryč.
    BECKO
    BECKO --- ---
    Zítra volám do Brna do depa a té ženské vysvětlím, že mi absolutně ničí pohled na doposud fungující zásilkový firmy a že je zodpovědná za veškerý újmy, který kvůli tomu budu mít.)
    CODE
    CODE --- ---
    BECKO: Ja mam s PPL jen ty NEJLEPSI zkusenosti ... mame v Podoli super osadku ,-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    PAN_SPRCHA: tak tak
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BECKO: s topením jsou vždycky problémy.
    BECKO
    BECKO --- ---
    PAN_SPRCHA: aha, takže je to asi fakt mojí karmou.)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BECKO: u mě byli čtyřikrát, pokaždý bez probémů.
    BECKO
    BECKO --- ---
    Co říkáte na PPL? Mají mi už po druhé něco dovízt...poprvé nedovezli ani se neozvali, po druhé mi měli dneska dovízt paušál, od včerejška je někde v depu v brně, kam sem volala a kde mě ženská neposlala div do prdele že nemám číslo zásilky, to sem si obratem zjistila, za minutu jí volám, nikdo nezvedá, nikdo se neozval, paušál taky nikde...mám jenom já pořád takovou smůlu.)??
    SYKES
    SYKES --- ---
    Nebyla by nejaka reference na pocitacdodomu.cz? Jsou z Prahy a ceny maji na monitory co se mi libi velmi prijemne, maji veci "skladem" - garance do druheho dne ... nejake zkusenosti nekdo?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    www.eproton.cz
    NAKUP
    do 2.000,-

hodnoceni: neutralni

PRO: sire elektrosortimentu, ceny, placeni kartou via 3D-secure system (vc. 3% slevy pri platbe VISA/MC kartou CS), zpetne telefonicke potvrzení přijetí objednavky + sdělení predpokladane doby vyrizeni infolinkou eshopu
    + dorucovani zbozi vetsich rozmeru sped. firmou i vecer (u nekterych eshopu to porad neni samozrejmost)

MINUS - po 14 dnech telefon, kde je moje zbozi - odpoved: zbozi (rucni slehac pro tchyni :) byl mezitim stazen z prodeje o cemz sme Vas bohuzel zapomeli informovat ... nicmene mame podobny za stejnou cenu a navic skladem, okamzite kompletujeme Vasi objednavku a odesilame. Omlouvame se a prejeme hezky den :-)

V konecnym vysledku ale spokojenost, pocitam s nimi i do budoucna.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    velice kladna reference na eshop www.arcifoto.cz

Jel jsem neco fotit o vikendu do rakouska..a potreboval jsem tokinu 12-24 pro nikon..(cca 15 tisic cena)...Naprosto nikde ji nemeli...volal sem do skody atp...vsude mi rekli ze nakej brezen,duben...

sehna jseml posledni kus v arcifoto...hned tam volam (asi v 6 vecer) jestli je volnej, typek rika ze jo, ze maj posledni..ja ze ho potrebuju ve ctvrtek nejpozdejc..pac odjizdim pryc...typek ze to je nerealny, ze mu ho posta uz nevezme a ze celou stredu je pryc...nakonec mi rekl ze to nejak zkusi...uz v 10 cecer mi poslal cislo baliku od cesky posty atp, ze to dal nekam v praze na nonstop postu, vcera uz sem ho mel na svy poste, dneska mi ho rano dorucili....Takze arcifoto naprosto luxusni zkusenost
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    www.kontaktnicocka.cz
    NAKUP
    - ruzne - od 300,-(roztok) do 2.500 (cocky a roztok)
    Hodnoceni: KLADNE

+ oproti klasickym optikam vyrazne levnejsi sortiment cocek a roztoku
    + levne postovne (platim predem na ucet)
    + objednavka nejpozdeji druhy den dana k vyrizeni - celkova doba vyrizeni vcetne dodani 3-5 dni maximalne
    + o veskerych zmenach stavu objednavky okamzite informovani mailem, pri predani baliku s objednavkou CPoste zaslan mail s cislem baliku pro on-line sledovani zasilky

Celkove - jen ty nejlepsi zkusenosti, jednou kdyz sem akutne potreboval nove cocky telefonicke zaurgovani zasilky s prosbou o prednosti vyrizeni - velmi ochotna a mila pani (nejspis majitelka) slibila, ze to zkusi co nejrychleji - tusim do 3 dnu sem mel cocky doma
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    PSYSBEE: copak se ti stalo na cybex.cz ? .. ja tam mam ted na vyrizeni reklamaci, tak doufam, ze me nevyfaknou :....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam