• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    CIA
    CIA --- ---
    ADAM: Někdy nemám zboží skladem.
    ADAM
    ADAM --- ---
    proč? tak když přijde palatba, tak rovnou email o expedici zboží, ne?
    CIA
    CIA --- ---
    Já posílám 2-3. Stejně jako NASTY + jeden pokud zákazník platí předem, že platba přišla.
    NASTY
    NASTY --- ---
    BECKO: Barú, Tobě naprosto kdykoli ;-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    NASTY: a pošleš mi dva mejly i bez objednávky ;)?
    NASTY
    NASTY --- ---
    Já posílám dva. Když přijmu objednávku - to zařídí automat a druhej po odeslání zboží, to už odkliknu v přednastaveným formuláři ručně.
    ADAM
    ADAM --- ---
    PSYSBEE: přesně tak. dle meho nazoru jsou dva minimum, optimum a zaroven maximum
    ADAM
    ADAM --- ---
    tyvole sestej. ja se poseru.
    BECKO
    BECKO --- ---
    ADAM: lepší 5 než žádnej;)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ADAM: me osobne staci 2:
    - ze prijali objednavku a ze ji odesilaj.
    Co ti probuh muzou psat jinyho?? (krome toho ze se omlouvaj, ze zbozi neni a nejspis nebude :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    vas nesere, milion emailu zaslanych z eshopu???

objednal jsem dnes jednu vec. a uz mi prisel patej email. asi posilaj neco, pokazdy, kdyz si skladnik nebo ucetni uprdne...

bych je bil...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JENIIK: nezkousel ale diky za tip do budoucna :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    můžu doporučit

http://www.superbookdeals.com/cgi-bin/home.cgi

jako většina zahraničních eshopů prostě funguje.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    PSYSBEE: neskoušel jsi jeden z nejstarších - horácův bikestore.cz?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja sem si z hrnce.cz objednal sadu hrncu a nejak po tydnu nikde nejsou :D
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    btw: posledni dobou mam celkem prehrsel zkusenosti s cyklo eshopama a rozhodne varuju pred temahle dvema ::
    http://www.bike4you.cz
    NAKUP cyklobatohu za cca. 700
    ZAPORY - nepotvrzuji objednavku, komunikace z jejich strany v podstate 0 - na moje 3 maily odpovedeli v podstate jednou, hovory bud neprijmali, anebo tam nebyl majitel - slibeno, ze se mi ozve, no jak jinak nez ze se neozval.
    Ve finale sem uz ztratil trpelivost, takze ve finale storno objednavky (reakce opet nula)

http://www.x-bikes.cz
    NAKUP, cyklokomputer za cca.1000,-
    ZAPORY - nechodi potvrzovaci maily, z helplinky primo cisel nezajem o zakaznika (objednaval sem si cyklokomputer za cca.1000), platil sem jim predem na ucet (80,- postovne oproti cca. 180,- na dobirku!), na zbozi jeste cekam..

Oproti tomu sem spokojen s pristupem eshopu
    http://www.cykloexpert.cz (soucas mall.cz)
    Nakup cyklobryli za 750,-
    KLADY - okamzite mailove potvrzeni objednavky, moznost prevzeti na kameny prodejne tady v Budejovicich (0 postovne) - telefon, ze zbozi je na prodejne pripravene k prevzeti.
    ZAPOR - bryle byly lehounce skrable, nicmene nabidka bud vymena anebo sleva (80,- Kc)

Tj. jak sem zjistil, tak
    - hodne prodejcu kol je i na netu, nicmene vzhledem k tomu, ze eshopy maj vetsinou jako doplnek, vypadaj podle toho i sluzby.
    - drazsi postovny a balny nez ma naprosta vetsina cykloeshopu sem snad nevidel :/
    BECKO
    BECKO --- ---
    ENTENTYKY: a o jakej e-shop šlo?
    BECKO
    BECKO --- ---
    PSYSBEE: ten e-shop je na hovno, nenávidím ho, každopádně tam maj věci, který strašně nutně potřebuju;)) a bohužel tamtu věc sem nesehnala v žádným jiným e-shopu co sem zatím hledala.. sakra.)!
    ADAM: reklamaci, kterou sem tam řešila (nebo spíš vrácení zboží), to bylo bleskový, protože sem byla už dost vytočená a jak ve sluchátku zaznělo "tady Nová!" už byl z nich cejtit docela respekt.)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    me teda nejvic bavi, ze jeste maj u kazdy veci specialni odkaz "zeptejte se nas" :D (jsem jim napsala, ze by tam meli spis mit "na nic se nas neptejte, neodpovime, jen ztracite cas")
    vzdala jsem to, kaslu na ne (aspon usetrim ;)
    ADAM
    ADAM --- ---
    kdyz nedokazou rychle odpovedet budoucimu potencialnimu zakaznikovi, jak resi reklamace -
    v tu dobu jim totiz uz zakaznik muze byt uplne putna - penize uz maji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam