• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    THERESA
    THERESA --- ---
    www.misfit.cz - rychly jednani, mikina je original nikita, dobry ceny zlevnenejch veci druhy den to odeslali takze ***** diky
    GLIRINGIL
    GLIRINGIL --- ---
    Mám laický dotaz - nevíte někdo, jak můžu nakupovat z Amazon.com bez mezinárodní Visa karty a čtečky? Děkuji
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    C00BA: ted sem objednaval svetla na kolo do 1.000,- z cykloexpert.cz (mall.cz), a az na nemoznost osobniho odberu (70,- postovny) vsechno naprosto v cajku - platba kartou, maily o vyexpedovani, cislo baliku pro sledovani zasilky, do 2 dnu zasilka doma a v cajku.
    Celkove hodnotim kladne - cena, podavani informaci, rychlost.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    KOUDY: souhlas
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SQUZZA: ja si objednavala treba z delta mobil a bez problemu
    ale co jsem pak ruzne cetla, tak se jim pry moc nechce do reklamaci, ci tak neco .. ale to uz mi muze byt fuk :)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ok
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    vsechno co ma v nazvu AAA bych vypalil a vyraboval do zakladu :)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    nekdo plz zkusenost s AAAmobilshop.cz?

anebo nejake reference na nakup mobilu pres net jinde? dik :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    C00BA: cuze, oni to v C.Budejicich zrusili??!??

Kua, to neee... :((
    C00BA
    C00BA --- ---
    mall.cz resp. fotoexpert.cz:
    NAKUP: pred mesicem 2 fotaky + prislusenstvi v celkove hodnote kolem 20.000 Kc, zbozi udajne skladem (tedy alespon na webu to tak bylo avizovano), po objednani volaji, ze jeden z tech setu nemaji a tedy at si vybereme jiny (o 1000 Kc drazsi ale coz), ok menime objednavku a jdeme dal. Nakup uhrazen prevodem z uctu 3. den po objednani. Reakce na e-mailove dotazy po 14 dnech od objednani, jakze to tedy s dodavkou vypada, zadna. Pres telefonicke urgence (2x po 20! minutach cekani na zakaznicke lince) a sliby, ze se "nekdo ozve", jsem dnes objednavku zrusil neb dle sdeleni pracovnika zakaznicke linky: "kolegyne, ktera to vyrizovala uz tady neni, nabijecku na baterie by musel zaurgovat u nakupciho at ji objedna, jeden z tech fotoaparatu mame aktualne v Brne, asi do 2 dnu ho muzeme nechat prevezt k nam pro kompletaci objednavky" a navic jsem se minuly tyden, az na zaklade meho dotazku jestli se muzu dojit prubezne ptat do jejich pobocky kde jsem si mel zbozi vyzvednout, dozvedel, ze "provozovna v Budejovicich je zrusena" (nikdo se neobtezoval tuhle skutecnost oznamit, na webu je pobocka stale uvedena viz http://www.mall.cz/kontakty-mista )

Vim, ze reference jinak maji jejich obchody dobre. Z vlastni predchozi zkusenosti jsem byl take spokojen, ale po tomhle xtempore si rikam ze MALL.CZ uz nikdy vice.
    BECKO
    BECKO --- ---
    www.creative-cz.cz
    zatím mínus, objednávala sem si tam barvy, je to e-shop s výtvarnejma potřebama a docela mi přijde, že tam na to serou, 13. sem udělala objednávku, vybrala sem možnost platby na účet předem a čekám na pokyny v mejlu kam, kolik, jakej vs...přišlo mi co sem si objednala, za kolik a na jakou adresu mi to přijde...a pak nic, tak sem tam psala mejla s tím, že bych docela ráda bankovní spojení a variabilák, abych to mohla zaplatit a paní mi napsala, že byla na dovolený a ať vydržím a furt nic...zvláštní
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    Nejspis to sem nepatri, ale kdyby nahodou- nemate prosim nekdo zkusenosti s tzv. escrow companies?
    ARZA
    ARZA --- ---
    BECKO
    BECKO --- ---
    LUSINKA: mě funguje..?
    LUSINKA
    LUSINKA --- ---
    BECKO: ten web brydova nefunguje:(
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    ADAM: diky. mas pravdu, je to stejny pripad jako u holakace. tak jen nevim, jestli je to dobre nebo spatne :/
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    ahoj. neobjednavali jste nahodou nekdy nekdo neco pres net z usa?? Chtel bych si nechat poslat kocarek (coz je dost velka vec), ale nemuzu najit zpusob, jak ho dostat pres ocean za nejaky rozumny peniz :( za pripadne info do posty samozrejme tisicery dik!
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ENTENTYKY: jiz sem si diskuzi profiltroval, a nasel odpovedi na sve otazky, nejvic pomohl adamuv odkaz http://www.zasilkovasluzba.com/main.php , je to tam pekne popsane, konkretne zde: http://www.zasilkovasluzba.com/infocenter_customs.php

proste je to haluz :/

kazdopadne diky za odpovedi !
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    HOLAKAC: a i kdyz tam pujdes, tak se dozvis, ze to vicemene zalezi na tom, jak se celnik vyspi - zatim jsme neodhalili totiz zadna pravidla, na ktera se lze spolehnout ;)
    obecne - at to oznaci jako gift a pak muzes jen doufat, ze to projde bez povsimnuti (pripadne to zkusit poslat ve dvou zasilkach, at je na jednu mensi pocet)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam