• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    VOID: taky spise negativni informaci - zejmena co se tyce dodaci lhuty a komunikace se zakaznikem..
    (uz sem se tady o tom nekolikrat rozepisoval - muzete si to vyfiltrovat)
    CIA
    CIA --- ---
    VOID: Tak to máš štěstí. Já naopak Vltavu už nikdy. Díky podobné zkušenosti jako SHINCKEY.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    INDIAN: klasika, alza nebrat
    MALKE
    MALKE --- ---
    PETER_PAN: U Softcomu bych zase ani zlámanou tužku nekoupila já. Reklamovat tam je zlo. Naštěstí po čtvrtém pruzení nám vyměnili telefon sami od sebe v servisu (!) s poznámkou, že je to kvůli tomu, že obchodník postupuje protizákonně.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    alza.cz nebrat .. jsou to curaci nehorazny a reklamace jsou u nich za trest .. ani ceny nemaj nic moc ve srovnani s czc a softcom..
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    v alza.cz uz nikdy nic
    koupil sem si tam lcd, po tom, co sem ho doma zapojil sem zjistil, ze mirne zrni + nepravidelny cary pres celej obraz - sel sem ho reklamovat, typek mi rek, ze do 14dnu ho budu mit zpatky. zapsal si na me mail a telefon a ze se ozvou, az to bude. po 3 tejdnech tam volam a ze prej este neni opravenej - ptam se na vraceni penez, on mi rika, ze na vraceni penez mam narok, pokud by zarucni oprava trvala vic nez 30dni ... rikam, fajn, nicmene stehuju se do francie, takze vam dam novou adresu a von na to, ze to posilaj jenom do cech a na slovensko (!!! to si rikaj nejvetsi eshop v cr!!!) - ptam se, co je za problem poslat zasilku do zeme eu, odpoved bve stylu polib si... tak sem jim dal adresu myho otce, at mi to teda poslou k nemu, aby mi to on mohl poslat sem.... cekam telefon, sleduju mailovou schranku a porad nic... po 30dnech volam, ze teda jako co, rikam si, vratej mi love, koupim si jinej tady, jenze; typek mi v telefonu tvrdi, ze uz je nekolik dni pripravenej k odberu, ptam se, proc mi nedali vedet? pri my smule sem mu prd rozumel, pac sem volal z parize z arabsky levny hovorny pres net a slysel sem spatne a navic sem slysel svoji ozvenu, takze sem v tom momente nemel na to z nej vytahnout proc se na to vybodli... takze sem jim znovu diktoval otcovu adresu, ke kterymu mi to poslali. ten mi to poslal, ja to vybalim a ten monitor uz sice nezrni ale v kontrastech ma rozmazany duchy smerem vpravo!! tak jim nasranej volam znovu, tentokrat slysim nastesti dobre, ptam se, jak je mozny, ze se mi ze zarucni opravy vrati tohle a ze chci prachy zpatky a von ze ne, ze mam pravo az po treti reklamaci (tohle mi je vcelku jasny, vetsina zmrdoeshopu v cechach to ma v reklamacnim radu bohuzel)... ttak se ptam znovu, proc mi nedali vedet a von ze mi dali urcite vedet a ze mi jiste kolegove posilali mail (v ty dobe sem sledoval i spamovej filtr, nic mi neprislo)... ptam se ho jak mi muzou dokazat, ze mi teda mail posilali, von neco ve styly fuckoff a caune... tak sem stim trisknul a sel sem si koupit novej. hovada.
    VOID
    VOID --- ---
    SHINCKEY: kupoval jsem tam pracku, nekolik mobilnich telefonu (3), harddisk, periferie k pc - vse bez problemu.

pritelkyne mela odtud mobil (mimo ty 3, co jsem uvedl vyse), reklamaci prijali bez zbytecnych kecu, coz se taky ceni. kdyz se to opakovalo, jen se zeptali na cislo uctu a my se nemuseli nijak dohadovat.

jestli muzu uvest priklad toho, jak se ma chovat prodejce, tak to bude vltava a pridruzene.

jedine minus je, ze uz tam mam na poukazkach cca litr a nemam potuchy, kde zjistit celkovou vysi a jak to uplatnit - ale to je ma blbost :)
    SHINCKEY
    SHINCKEY --- ---
    VOID: a kolikrat si ve vltave nakupoval/a? Vypada to, ze mas jen pozitivni zkusenost...
    ja 2x>
    jednou to bylo bez problemu
    po druhe po 2 letech jsem objednala tri veci najednou (vsechny s expedici do 24h), kdyz se 14 dnu nic nedelo, odhodlala jsem se jim ozvat. Napsali, ze se omlouvaj a ze pokusi mou objednavku rychle vyridit, aby do tydne bylo hotovo... nic, nakoupila jsem jinde... asi po trech mesicich od objednavky mi prisel email, ze si pro zbozi muzu laskave prijit na prazskou pobocku :-D a to neni ojedinely pripad, v mem okoli ma vic lidi s vltavou takovou zkusenost
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    http://www.triko4u.cz/

uz nekolikrat bezproblemovy nakup, expedice asi tri dny (podle kvantity zbozi), dobra zkusenost s "reklamaci" (kdyz sem poprve neco kupoval, tak jsem neodhadl velikost, vymenili mi to bez problemu za vetsi)
    VOID
    VOID --- ---
    SHINCKEY: vltava a pridruzene pouzivam vyhradne, tam, kde ostatni nebyli schopni dodat vubec, nebo slibovali do 2 tydnu a za mesic napsali, ze neni a nebude, ve vltave expeduji do 4 dnu. kdyz neco kupuju, koukam jen na vltavu a datart.
    TABO
    TABO --- ---
    TDS: Z amozon jsem objednavala pasek a jak pise NYX, nasla jsem ho na amazonu a prodejce byl jiny, do CR posilal
    NYX
    NYX --- ---
    TDS: u veci z amazon marketplace (tj. ty neprodavane primo amazonem) je na kazdem prodejci aby urcil, kam posila...amazon s tim prakticky nema nic do cineni...
    TDS
    TDS --- ---
    máte někdo skušenosti s nakupováním na AMAZON.COM??? konkrétně knih??? podle mých informací posílají knihy do čr pouze ty, kterými je seller sám amazon.com. další antikvariátové kousky stejného titulu od jiných prodejců mi nechce nechat poslat na mojí adresu, ale nepodařilo se mi v dodacích podmínkách nalézt proč tomu tak je??? česká republika není na seznamu zemí kam amazon dodává ale přesto knihy kterými je prodejce sám amazon odeslat jdou... tak sem z toho jelen!!! nevíte někdo jak to je?
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    MRTVY_KENNY: viď, tak si říkám!
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    tyhle nesmysly jsou jen reklamní akce...
    SHINCKEY
    SHINCKEY --- ---
    muze mi tohle nekdo vysvetlit? http://www.vltavastores.cz/obchodnikroku.htm
    vltava? ta ktera zbozi dodava az za rok po objednani? :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BORUVKKA: asi malo skejtujes. :)
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    NASTY: nechám, až budu vědět, že si jí vyzvednu :o)

ACIDQA: to asi ne.. já to sem házela protože s porovnáním s jinýma eshopama, kde jsem si třeba něco nestihla vyzvednout měli milejší reakci... jinak reklamací si užívám teď víc než dost a začínam zjišťovat, že největší svin* na reklamace jsou skateshopy.. ty neuznají snad nic...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MRTVY_KENNY: rychlici .. tem bych uz akorat rekl nashle..

Osobne na nakup spotrebniho zbozi do domacnosti preferuju www.eProton.cz - par let uz od nich odebiram zbozi (fenem na vlasy pro pritelkyni pocinaje, sirokouhlou TV pro rodice konce)
    Vzdy rychle, levne, zadarmo az do domu a diky PARTNERskymu programu embosovanych karet CSporitelny, tak jeste se slevou)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ACIDQA: byli milí (jsem prase!)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam