www.exa.cz - zboží za cca 10 000 Kč, nákup co nejrychleji, kladné hodnocení
Poté, co jsem zjistila, že pixmania výrobek v termínu nedodá, sháněla jsem jinde. Zjistila jsem, že odečtu-li náklady na dopravu (možnost vyzvednutí osobně v Praze), tak je exa skoro stejně drahá jako pixmania.
Volala jsem tam asi 5x za ten den, protože tu kameru, kterou jsme chtěli, bychom mohli mít v pondělí (následující pracovní den), což pro nás bylo pozdě - tak jsme hledali jinou, takže jsem s nimi dohadovala, kterou mají přímo u sebe na skladě. Jediné, co pán odmítal po telefonu, že to mám psát na infolinku (jak to ale mají i na webu) byly technické specifikace (dalo se dohledat vesměs na webu). A ač mají na webu, že jsou tam denně do 17:00 v případě domluvy i do 18:00, v pátek tam s poukazem na málo objednávek byli jen do 16:00. Ale dokáži si představit, že v případě standardního postupu a nikoli "dneska to potřebuji" by to bylo skvělé. Web je přehledný, je jasně vidět, kde zboží je a kdy bude na skladě. Je kam volat o informace. Prostě pokud mi výrobek stačí mít do pár dní, tak pohoda.