• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    to dej do pravni poradny spis.
    ANTTOSH
    ANTTOSH --- ---
    stalo se vam nekomu nekdy, ze kdyz ste si objednal neco v eshopu (v mem pripade pres aukro, zbozi za 49kc), nicmene zbozi si nevyzvedl (a tudiz nezaplatil) no a ted sem dostal dopis od vymahacsky firmy na 1000kc, splatnost do 7 dnu. Prodejce ma napsano ve svych vlastnich smluvnich podminkach, ze v pripade nevyzvednuti pokuta 500kc + naklady vamahacske firme, nicmene o necem takovem neni pri koupi zbozi rec.

a jeste jedna vec s tim souvisejici, dopis od vymahacske firmy mi prisel obycejne, navic jsem celej rok na erasmu, takze jsem to teoreticky nemohl resit, ale zase se mi nechce za pul roku prijet a zjistit, ze uz dluzim tisicu 20...

nemate nekdo prosim zkusenost s necim podobnym?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Pozitivní reference na nákup přes itesco.cz [ ILLUZE @ Domácnost, aneb jak si zpříjemnit druhou šichtu ]
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: reklamace vyřízena. Hodnotím Kladně
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    http://www.jrc.cz/ NÁKUP nad 1600 Kč, zboží dorazilo myslím do týdne, jednalo se o hry na PS2 s uvedenou různou dobou dodání. REKLAMACE jedné nefunkční hry v ceně 100 Kč se protáhla zhruba na 3 měsíce, zboží jsem šel reklamovat na prodejnu, protože mailovým dotazem mi bylo sděleno, že to lze. Reklamaci mi přijali, ale posléze mě kontaktovali, že vlastně tu reklamaci neměli příjmat, že jsem hru měl poslat zpátky na eshop. Nakonec mi byly vráceny peníze na účet. Až na reklamaci, kterou bych nepovažoval vyloženě za jejich chybu bych hodnotil kladně.

http://www.gamestation.cz/
    objednávka hry PS2 za zhruba 220 Kč, dodáno do 2 dnů. Kladně

http://www.gameexpres.cz/
    objednávka přes eshop zhruba tak okolo 1500 Kč (PS2 hry) a vyzvednutí s osobním odběrem. Kladně. Reklamace jednoho adaptéru přijata bez problémů a čekám na výsledek.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    NEGATIVNÍ: e-Obchod.com

Zasílá na dobírku zboží, které si nikdo neobjednal a to za situace, kdy na sebe podali insolvenční návrh https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?rowid=AAAE1DAAhAAP%2FIrACZ

Kdo tak zaplatí, peníze už pravděpodobně nikdy neuvidí.
    HROBO
    HROBO --- ---
    DESTROYER: postovne k dodavatelovi
    ADAM: 120kc
    ADAM
    ADAM --- ---
    no, tak vracení zobží samo o sobě už je trochu problémové, že.

když ti za to naúčtují vynaložené náklady a ty jim a to dávaš negativní reference, tak to jen potvrzuješ.

aby to bylo objektivní, musíš napsat kolik a zo co ti naučtovali poplatek.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HROBO: Ok, jak ti ten poplatek zduvodnili tedy?
    HROBO
    HROBO --- ---
    DESTROYER: hele ja nehovorim ze su nelogicke. len sem hadzem referenci na skusenost s urcitym eshopom, ostatne o tom toto auditko je, ne?
    HROBO
    HROBO --- ---
    ADAM: preco by som mal byt problemovy zakaznik? vobec nic zle som neurobil, splnil som vsetky podmienky vratenia zbozi.

nejlepsi je, kdyz niekto nevi o co jde a bezdovodne odsuduije druhych...
    ADAM
    ADAM --- ---
    na netfox jsem nakupoval a bylo to v pohodě.

nejlepší je, když někdo je problémový zákazník, vrací zboží a ještě se diví, že ho to něco stálo a nadává na všechny kolem, jen ne hledat chybu u sebe...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Poplatky pri vraceni zbozi jsou logicke... Prebaleni, cisteni, usla zaruka, reinstalace atd.. se zadarmo neudela.
    HROBO
    HROBO --- ---
    bacha na netfox (www.netfox.cz). nekorektne jednanie, na odpoved na email cakate tyzden, pri vrateni zbozi si uctuju poplatky! TU NENAKUPOVAT!
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHADOWPILGRIM: postovny je ruzne, ale palka je CLO.... i kdyz tam jsou veci kolem 30$ coz je jeste pohoda
    SHADOWPILGRIM
    SHADOWPILGRIM --- ---
    Nemate někdo zkušenost s timhle shopem http://store.inkedmag.com/? Nebo vlastně vubec s US shopama? Kolik vychází běžně poštovny?
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    www.panpes.cz / objednavali sme akvarko, na webu oznaceno skladem. Nejdriv prisla sms, ze to pripravujou, o den pozdeji prisla sms, ze objednavka byla zrusena, s oduvodnenim v emailu, ze se omlouvaji, ze od noveho roku uz neposilaji akvaria a teraria pres dorucovatelske sluzby a ze to nejak zapomeli uvest v pondminkach na webu....
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    www.bangbag.cz - chválím, rychlé doručení, dobrá komunikace, bez poštovného, navíc tam jdou sehnat balzámy Hurraw
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    www.hqhair.com - opakovane velka spokojenost, rychly dodani
    www.tchibo.cz - nedodrzeni terminu dodani, nemuzu doporucit, na me jsou 3 tydny proste dlouho
    www.mall.cz - opakovane vse ok
    www.knihcentrum.cz - doporucuju, rychle odeslani (i pred vanocema)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: tak na zaklade reference, kterou jsem napsala na heureka.cz, prisel mail z music city, omluvili se a nabidli slevu 15%, to ocenuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam