• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    VRBAJIVA
    VRBAJIVA --- ---
    MEESHA: S objednávkou z Asosu jsem nikdy neměla problém naopak to došlo vždy do 4-5 pracovních dnů. A i spousta známých odtud objednává a nikdy sem neslyšela, že by někdo měl nějaký problém. To je opravdu zvláštní :( Nemohl vzniknout problém s diakritikou nebo něco takového?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    e-shop nasimazlicci.cz - už tam nikdy nic nekoupím, dlouho jsem sice objednávala a pohoda, supr ceny, dodání taky. ALE v březnu jsem objednala jako obvykle, zaplatila na účet po vyzvání, a najednou ticho - nereagovali na e-maily, párkrát vzali telefon a měli nějaké trapné výmluvy, že jim dodavatel zdražil, bla bla - pak přestali brát i telefony. Po dvou měsících bez reakce a s našimi penězi na účtě stále nic, pohrozili jsme jim ČOI, opět nic - asi o měsíc později volala nějaká vysmátá koza, že to posílaj. Bez omluvy, jen tak. Bohužel jsem to zapomněla rozšířit po okolí a teď se naprosto to samé stalo sestře - měsíc už mají její peníze, neberou jí telefony, nereagují na mejly. tak jsem se rozhodla že se aspoň podělím o zkušenosti s jinýma lidma, když jsou to takoví šmejdi.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    blackcomb.cz
    opakovane profi, nesrovnalosti si vytelefonujou, zbozi se nikde nezdrzuje.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Poprvy jsem objednavala z Asosu, ale nic neprislo. Uz jsem je jednou urgovala, tak ze to posilaj znovu, ale zas nic. Na poste mi rekli jen ze tam nic na me nelezi, a tak tezko muzu rict, kde se to ztraci? Chodi vam to v pohode? Ma Asos nejakej tracking nez jen ze je tam videt ze a kdy to odeslali? Diky za help :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    LEFTY: http://www.pneumalik.cz/pneumatiky/pneumatiky.aspx (ale nevim, co si presne predstavujes, ale s nima osobni dlouholetou zkusenost..)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    poradíte vyzkoušenej shop na nákup pneu?
    SIA
    SIA --- ---
    LEFTY: jedine dobré. tuktuktuk
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    POZITRON: hlavně se zeptej nejdřáv alze imo ;)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ANNYSEK: bud COIka nebo doporuceny dopis na adresu Jan Tropp, adresou Bratčice 232, 664 67 Bratčice, a resit s pravniky.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    nema tady nekdo zkusenost s reklamaci vydrze baterie v notebooku z alzy? slo o notebook z toho jejich bazaru, tak jestli mam vubec sanci uspet a nedozvim se je to, ze u zbozi z bazaru nemuzu ocekavat 100% vydrz.
    HROBO
    HROBO --- ---
    ANNYSEK: ten eshop vyzera hrozne. pozri si na fb komentare, zjavne nie si sama. pisu tam, ze mas skocit do predajne v brne. podnet na coi je v tomto pripade jasna volba.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ty obchodni podminky snad nejsou psany cesky, docela masakr :) neco tak strasnyho jsem dlouho nevidela.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ANNYSEK: bohužel čím dál tím častěji si předříkávám pravidlo, na neprověřeným eshopu nikdy neplatit předem :-(
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    MRTVY_KENNY: diky, neco takovyho jsem hledala..

nechapu, jak nekomu muze takovy chovani prochazet..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ANNYSEK: kazdopad jak tam vidim tu diskuzi, tak bych mozna presel rovnou sem http://www.coi.cz/cs/epodatelna-1/
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    Prosimvas, jak byste postupovali, kdybyste si neco koupili v e-shopu, prisel by vam automaticky mail s cislem uctu atd., kde by bylo, ze zbozi se posila do 7 prac. dni od obdrzeni platby. Vy castku zaplatite (na stejnou banku, takze jim pribyde max druhy den) a uz 14 dni se nic nedeje?
    Psala jsem jim mail, na to jsem dostala odpoved, ze se mam obratit na pana xx, ktery se o shop stara, ze oni delaji jen techniku neboco.. ani jeden ze tri telefonu uvedeny na strankach mi nikdo nebere..

jedna se o http://www.street-shoes.cz, kdyby tam nahodou nekdo chtel nakupovat. :/
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    mall.cz
    kupodivu vse v naprostym poradku
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Látky, galanterie, metráž, látky patchwork | Důmlátek.cz - látky a metráž
    http://www.dumlatek.cz/

naprostá spokojenost - eshop podle mne hezky přehledný, dobře se vybírá, látka dorazila za pár dní, je ještě hezčí, než jsem dle fotky myslela, pěkně zabalené, zkrátka u mne samý klady ;)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    www.electroworld.cz

u zbozi v e-shopu avizo, ze zbozi aktualne neni skladem, ale vedle zbozi presne specifikovane datum naskladneni a informaci o tom, kdy nejpozdeji muze byt za tech podminek zbozi u zakaznika. ok, souhlasim, potvrzeno i na zakaznicke lince, nepusobi ti nijak neduveryhodne.

po nakupu a prijeti proforma faktury neni v mailu zadna z tech informaci uvedena/pisemne potvrzena, a drive prislibena data dodani apod. dtto. pote, co penize bezpecne u ew vola zakaznicky servis, ze vlastne zbozi bude nejdriv o tyden pozdeji, ale vlastne to nevedi s jistotou. pri snaze nalezt puvodni info v e-shopu stranka neexistuje. hmm. (vyckavam, pripadne to cely stornuju)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Nějaké zkušenosti se shopem Wayfarer.cz? Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam