• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    btw jak jste na tom byli s vydejnima mistama pred Vanocema?
    ja slysel, ze takova ulozenka (Ostrava) byl vylozeny preslap, fronty az na chodnik = v mrazu
    naopak jsem byl v mall.cz 22.12., cekal temer cokoliv, ale tam to jelo jak na dratkach, asi 5 obslouzenych za minutu, tzn jsem se tam ani neohral.
    z toho mallu jsem jel kolem vydeje alzy a tam zas nebyl skoro nikdo, takze tam asi nebylo co nestihat..
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ILLUZE: to koroduje tak, ze se treba v zime venku moc ochladi a kdyz ho vezmes do tepla, tak se zapari ... no a casem zkoroduje (neni treba ho utopit ve vane kvuli tomu)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ILLUZE: Klidne i pro tentokrat, pokud ti to stale nedodali, tak tam jdi pozadovat penize.. Pripadne mozno pohrozit COIkou.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    DESTROYER: hm, tak pro příště :)
    díky :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ILLUZE: Musi ti do 30dnu dodat zbozi zpet s protokolem, pokud ti nedodaji zbozi, tak okamzite pozaduj vraceni penez kvuli nevyrizeni reklamace (nedodani zpet zbozi = nevyrizeni a na papire muze byt co chce.)..
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    NOISEGATE: s křížkem po funuse, ale vyhnout se jim...
    nějak nestíhali kolem Vánoc - zásilka došla jen tak tak
    po necelém půl roce jsem musela mobil reklamovat a neuznali mi reklamaci - mobil prý zkorodoval - vzhledem k tomu, že tento se mi před dítětem podařilo uchránit a vím, že nebylo z mé strany z čeho by k tomu mělo dojít, raději to nekomentuji...
    ani ho dotyčný neměl na prodejně, když jsem tam došla - je to pouze ze zápisu, dál o tom odmítal diskutovat
    no nechala jsem jim ho tam "na památku"...
    ADAM
    ADAM --- ---
    maji toho hodně...
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Cerstva zkusenost z Amazonu.co.uk. Udelal jsem objednavku asi za 1600 a po odeslani jsem si vzpomel, ze jsem zapomel pridat jednu polozku v hodnote 60 korun. Tak obratem chatuju s Amazonem a prosim je o pridani teto polozky, ale ze prej to nejde a mam si vystavit novou objednavku u ktere ale postovne vyjde vyssi nez samotna objednavana vec. Tezke zklamani.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    http://www.batacz.cz/ včera ODPOLEDNE objednána sekera fiskars pro tátu k Vánocům, dneska v brzkém odpoledni doručena domů. cena bezkonkurenční, rychlost taktéž, DOPORUČUJU
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BOCCA: zahlavi nic?
    BOCCA
    BOCCA --- ---
    www.laboka.cz

Mrkněte sem, jsou tam módní šperky a další různé doplňky. Ceny jsou většinou poloviční než jinde.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    http://www.dropshop.cz/

vsechno supr, neco jsem koupil, nesedelo mi, vracel...
    rychla a vstricna komunikace, odpovedi snad do hodiny, vraceni penez bez problemu, takhle nejak si to predstavuju...
    ZOOH
    ZOOH --- ---
    www.popron.cz
    kladná zkušenost
    nákupy od 50 Kč do 5 000 Kč.
    Nakupuji v tomto eshopu už mnoho let a jsem velice spokojena. Nikdy jsem nemusela řešit reklamaci nebo jiný problém. Když jsem nakupovala před 4 lety poprvé, trvalo jim asi 14 dní než mi zásilku doručili. Ale nyní už jí doručují tak do 2 dnů. Když jsem nakupovala před 4 lety měli knihy, cd, dvd. Teď mají hračky, povlečení, oblečení, kosmetiku, hodinky.... a další věci. Seženu tam prakticky cokoli a když něco hledám, vždy nejprve koukám do tohoto eshopu. Také proto že většinou mají mnohem lepší ceny než jinde na internetu a mají pobočku pár minut od mého domu tak si tam mohu zajít. Často tam chodím i do této kamenné prodejny jenom tak kouknout třeba jaká jsou nová dvdčka apod.
    BETULKA22
    BETULKA22 --- ---
    www.rogelli.cz
    V pondělí jsem si objednávala kalhoty a bundu na běhání + příteli nové rukavice na kolo. Dodání bylo ve středu a poštovné mě přišlo na necelých 80 korun, objednávka byla skoro za dva tisíce..Byl to zatím první nákup, takže s reklamací zkušenosti nemám a doufám,že ani mít nebudu :)
    Oblečení vypadá jako na fotkách,je fajn,že tam mají fotky detailů a dost podrobný popis,takže mě nic nepřekvapilo
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    JAROUSH: ten osobní odběr nemají moc vychytanej, přijde mi, že to tam teprve dávají dohromady, místo toho, aby to měli nachystaný dopředu.
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    www.parfums.cz

Objednávka připravena k vyzvednutí do druhého dne tak, jak psali. Osobní vyzvednutí v pátek kolem 15:00 však bylo cca na 30 minut. Asi 10 zákazníků přede mnou. Když jsem odcházel fronta se ještě trochu zvětšila.
    HELA
    HELA --- ---
    Ještě jeden dotaz, kdyby někdo náhodou měl zkušenosti s http://www.outdoor-a-sport.cz/ ? Díky.
    HELA
    HELA --- ---
    POZITRON: šlo mi o to solidní jednání, kdybych potřebovala něco vrátit nebo vyměnit, takže díky:)
    Jinak bundu mám od Nordblanc zimní a přijde mi dobrá, možná je to typ od typu.
    BETULKA22
    BETULKA22 --- ---
    www.axa-pneu.cz
    kupovala jsem pneumatiky na zimu a spokojenost. Ráno jsem udělala objednávku,odpoledne přišel mail o expedici a na druhý den jsem je měla doma. Na stránkách se dá dobře hledat a je tam uvedené, jestli je zboží skladem nebo ne.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HELA: jo, co potrebujes vedet? solidni jednani, rychly dodani, levny postovny, ale ty veci... treba nord blanc a northfinder jsou strasny shity, ktery se sijou kde jinde nez... chvilka napeti... v cine :) na kvalitu si to jenom hraje. koupila jsem si tam bundu a trenky na behani. trenky ok (ne ze by byly nejak dobry, ale na behani stacej, napriklad z nich vykukujou sitovany kapsy, takze jakmile do nich das treba klice, mlatej te pri behu do stehen), ale bunda, to byl takovej ausus, ze jsem ji musela vratit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam