• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Dětské oblečení Fantom
    http://www.detske-obleceni-fantom.cz/

vřele doporučuji - v pondělí jsem zde objednávala synovi softshellovou bundu, nebyla skladem, napsala jsem si o ní emailem, paní si objednávku poznamenala, v pátek přišla poštou zásilka, načež až teprve poté jsem měla vše uhradit (čemuž dosud nemůžu uvěřit) a ještě jsem dostala malou pozornost (žíňku) v ceně poštovného - takže nelze než doporučit dál
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    DNAPORTRETY: jej, ted jsem se koukla na nektere ceny, no trochu lol. osobne mi to prijde jako pitomost, ale je to dane asi tim, ze sama jezdim nakupovat do nemecka pres 10 let. s necim jsi se fakt seknul, jako palmolive sprchac za 69, kdyz stoji ecko nebo Mr. Proper 2l za 150, kdyz stoji dve ecka, to je trochu ehm. gillette fusion taky lol, stoji to dve ecka, ty mas za 125 (coz se mimochodem nelisi od ceskych drogerek).

a propos, ty stranky jsou vzorovy priklad, jak nedelat eshop. mel by sis nastudovat nejdriv nejake zakony, aby ses nedivil, az se na tebe obrati COI, napriklad :-)

pokud mas na mysli to, ze pridana hodnota tve sluzby bude pouze vyrobek z nemecka za srovnatelnou cenu jako vyborek, ktery se prodava v CR, tak imo bez uspechu, ale treba se necham prekvapit. nezapomen, ze z prahy je to 150km a muze si tam dojet kde kdo.

ale abych jen nekritizovala, v nemecku se velmi vyrazne vyplati vybrane druhy kosmetiky, drogerkoveho zbozi, pripadne krmiva pro kocky (psy nevim, nevlastnim). stejne tak napr. sklo zn. leonardo (prodava home art - vlastne vetsina veci, co prodava home art, tam sezenes levneji). cimz se dostavam k tomu, ze bys mel mit alespon elementarni znalost nabidky a potazmo poptavky.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DNAPORTRETY: Kvalita český potravin není nejlepší, ale stále u nás existují obchody, kde se dají kvalitní potraviny koupit a myslím si, že to co cenově připlatím tobě za dopravu a práci mohu raději dát někomu, kdo to prodává u nás a podpořím náš trh místo německého.

Jinak spoustu věcí, co máš v e-shopu jsou stejně kvalitní jak v Německu , tak u nás.
    ADAM
    ADAM --- ---
    pěkná blbost :-)
    DNAPORTRETY
    DNAPORTRETY --- ---
    Zdravím. Napadla mě myšlenka, že bych mohl zajet do Německa pro nějaké kvalitnější potraviny a udělat hromadný nákup.
    Vyrobil jsem na rychlo e-shop (http://www.nakupitel.cz)
    a chtěl bych nabídnout možnost hromadného nákupu nejen studentům v okolí kolejí na Praze 6 - Dejvicích.

Byl by zájem i zde? Víte o někom, kdo by měl zájem?

Po domluvě je možné dovést cokoliv z Německých obchodů, ne jen to, co je v e-shopu. Chtěl bych vyrazit 22.04.
    Co si o tom myslíte?

Díky za Váš názor.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    http://www.alpik.cz/ Mohu jen doporučit, rychle vyřízení objednávky a vstřícnost.
    SENIN
    SENIN --- ---
    SUPEREGO: na dovozzusa.cz bych se vykašlala. Přes shipito máš svoji schránku s adresou v LA myslim. Ty si normálně vybrané zboží objednáš a necháš si to zaslat na tu určenou usa adresu. Oni přijmou balíček, napíšou Ti atd. vyplníš si celní deklaraci zaplatíš poplatek (asi 8,5 dolarů) + poštovné (je zase možno dle rozměrů balíku vybrat z více druhů poštovného a pojištění) a pošlou Ti to na tvoji adresu.
    TAPETA
    TAPETA --- ---
    SUPEREGO: dovozzusa.cz mám s tím osobní zkušenost a vše bylo vždy ok.
    ADAM
    ADAM --- ---
    shipito.com
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Nevím, jestli je tohle to pravé místo. Ale zaujalo mě tričko v USA obchodě, který ale neposílá jinam než do USA. Jak takovou věc řešit? Máte zkušenosti s nějakými kvalitními zasílacími službami?
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    JOPS: já se spíš divim, že tě to udivuje. imho v dnešní době "normální" postup. mě spíš serou ty jejich dementní reklamy (a to nemám doma tv)
    JOPS
    JOPS --- ---
    DESTROYER: ach tak, cena u dodavatele. Ok, to chapu, ale proc kdyz kouknu na czc, tsbohemia, alfa.cz, tak vsude je i BEZ AKCE LEVNEJSI, LEVNEJSI, chapes ten paradox ?

Asi je fakt, ze spousta lidi neuvazuje a nezkusi se podivat do jinejch shopu... Ale nerikej mi, ze to neni ojebavani zakaznika. Ja ty jejich letaky beru, rad se podivam co je noveho, ci co nabizej, ale at tam kurva nepisou, ze to je akce a ze to je zlevnene o 400Kc....

Kdyz je v letaku nabidka pro hrace, tak at tam ty produkty jsou... ale at z nas nedelaj debily...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    JOPS: Mezitim se zmenila cena u dodavatele... Co je v tom za vyjebavani? To, ze je tam psana radobysleva.. To dela dneska kazdej obchod, bez toho to bohuzel v cechach nejde.
    JOPS
    JOPS --- ---
    osobne proti alza.cz nic nemam, ale tohle vyjebavani se zakazniky me trochu sere....

viz

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Aktuálně velmi špatná reference na http://eshop.eta.cz/ - vůbec se 3 týdny neobtěžovali oznámit, že náhradní díly budou k mání nejdříve za 2-3 měsíce, protože jim kdesi vyhořely sklady.
    Trochu problém v mém případě, když to byl dárek určený k narozeninám v únoru...
    Dozvěděla jsem se to až po urgenci na jejich lince, s tím, ať se obrátím na zajišťovatele zasílání jejich produktů. Tam od toho dali ruce pryč, je je e-shop vůbec neinformoval a mou objednávku nemají databázi. Pak by ale sotva mohl od nich dorazit e-mail, že ze strany e-shopu nebyla potvrzena objednávka.

Prostě jedna ruka neví, co dělá druhá... a nikdo se nehlásí k odpovědnosti.
    ADAM
    ADAM --- ---
    jsem to nedpověděl: 
    v podstatě každá ztráta je pro nás plus, protože to je jakoby prodaný kus navíc (protože ho zaplatí v plné ceně). čili jen ať se ztrácí víc! :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAM: je to tak

a je teda pravda, že mi kradli většinou věci z ciziny, u kterých to nešlo připojistit při objednávce.
    ADAM
    ADAM --- ---
    mě se ztratí zhruba 1 zásilka z 1000. ale záleží na druhu zásilky. jsou druhy, které se neztratí NIKDY.

základ je poštění, to je absolutně bez problémů, pošlou prostě peníze, takže
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    nám se přes čp nikdy nic neztratilo akorát maj hodně bídně nastavený podmínky co se týče poškození balíků. pražská šéfka přes reklamace mi defacto řekla, že se k balíkům chovaj jak prasata protože nestíhaj a není v jejich silách zacházet s balíkama líp. omg.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VRBAJIVA: naokap, s poštou to řeš, je poměrně běžné, že tam kradou zásilky. Ze zkušeností s poštou 130 00 a 170 00 :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam