• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    coz sis ty zjevne nemyslel kdyz si objednal tri a chlubis se tim tady :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    BDOWN:

dle prava pokud je cena priliz odlisna od ceny bezne, maji pravo ti to nedodat... U soudu se tedy jen resi jestli to uz bylo priliz nebo sis jeste mohl duvodne myslet ze ty notasy byly opravdu ve velke akci...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BDOWN: ptej se právníků, ne tady :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nech si vyplatit cenový rozdíl v alzácích
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    hehe, včera jsem na alze objednal tři notebooky se slevou 96% :)
    (Vaše Objednávka Notebook Lenovo IdeaPad G500 Dark Metal (NT357b3q) 3 ks Rezervováno
    Celkem s DPH 1 677 Kč)
    a dneska mi přišel email

"Vážený zákazníku,

bohužel informační systém nesprávně zpracoval požadavky na zobrazení ceny, kde se chybně projevila měna v rámci kurzu. Jedná se o produkty, které nebyly zahrnuty do žádné speciální slevy. Cena je několikanásobně pod nákupní cenou. Cena tedy nebyla skutečná, proto nelze objednávky zpracovat. Rádi bychom s Vámi případné stížnosti řešili individuálně, proto se na nás prosím obraťte přes Kontaktní formulář sekce Stížnost.

Věříme, že tuto situaci pochopíte, a že nalezneme pro obě strany přijatelné řešení."

nemá někdo podobnou zkušenost.....má cenu jim něco psát, nebo mě pošlou někam?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ROUMEN:
    Ja te chapu a osobne jsem na to taky hodne haklivy. Ale to uz me vice sere nez trapnych 30kc kdyz nekdo drze napise ze dobirka postou bude stat 250. Kdyz to i ja jako nezajimavy zakaznik bez vyhod mam u posty za 130.

A mohl bych se tu dale rozepsat o dostupnosti uvadenou na heurece a praxi - coz me stve dalekovice nez nejaky rozdil pitomych 30ti kc...
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    KOC256: Jak píšu, je to úhel pohledu, ale jako zákazníka mě štve, když nevidím rovnou a nemohu snadno porovnat konečnou cenu, ale musím sčítat pět různých položek, poplatků, příplatků a daní, abych pak u pokladny zjistil, že mi tam připočítali ještě nějaký další šestý.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ROUMEN:
    no konkrétně případ Ovy je ten že tam je jen výdejna... a tak nejede žádný kamion s nějakým zbožím ale jede jen to co si někdo objedná...
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    JENIIK: Jde o úhel pohledu. Když na prodejně nějaké zboží dojde, tak ho doobjednají. Cena dopravy na prodejnu je schovaná v prodejní ceně. Když velký prodejce (datart, elctroworld, ...) posílá každý den kamion s novým zbožím na prodejny, je to prostě v nákladech a rozpočítané, neúčtuje se každému zákazníkovi 30 Kč za dopravu na prodejnu. Jak má prodejce zvládnutou logistiku a kolik ho to stojí rozvoz zboží mezi prodejnami je jeho věc. Když chce účtovat za osobní odběr na prodejně, je to jeho věc, ale když hledám nejnižší cenu, musím zahrnout i cenu dopravy a osobního odběru. U firem co mají prodejnu v mém městě jaksi očekávám osobní odběr zdarma, podobně jako při běžném nákupu chci vidět konečnou cenu, nezajímá mě kolik z toho dělají různé hovadské poplatky, daně, režijní náklady, ... Je to jako nabídka mobilu za 100 Kč (ke kterému je dodávána baterie za 2000 Kč a telefon nelze objednat bez baterie). To taky celkem dává logiku :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JENIIK: nojo, ale kdyby to měli rozpuštěné v ceně, nejsou nejlevnější. Je to trik, jak vypadat levněji.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ROUMEN: V holesovicich je to zadarmo, cemu na tom nerozumis? Dost silna slova na to, ze to celkem dava logiku (30 kc za poslani 50" plazmy do Ovy je levnota... ;-))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KINGFISHER: mají to zřejmě podobně jako Vietnamci tady - používají zvuky, na které jsou bílí ďáblové zvyklí a dobře si je pamatují ;)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    a ten jejich customer support je vtipnej... to jsou jména jako Gavin, Fiona atd. ... v Shenzenu, to určitě.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KID_MCHUTT: mě to jde do irska, takže to je někde mimo... tady na ostrově problém nebude. ..na An Post si stěžovat nemůžu, místní objednávka ve čtvrtek večer, posláno v pátek a den na to došlo. poslední víkend před vánocema.

jinak z dealextreme došlel další kus, ještě jich zbejvá asi 6 .. tak snad na jaře to bude všechno. Deal extreme už ne.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA: jj, leží na dně prázdného kontejneru v HK a čeká, až ho někdo naplní a pošle :/ dělal jsem kvůli tomu vlny na poště - naprosto zbytečné.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KID_MCHUTT: jj dle tracku mám poslední vánoční zásilku (Aliexpress) od 11.12 v čechách :-(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KINGFISHER: zůstává to trčet klidně dva měsíce na rozřazovací české poště v HK :/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KINGFISHER: Loni pres vanoce mi se to taky hodne brzdilo. Dokonce neco objednane v lednu doslo drive nez veci objednane v prosinci...
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    do troch mesiacov to zvycajne z dealu pride :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Me sem tam něco prijde i za 6 dní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam