DESTROYER: btw... já žádnou pojistnou událost ještě nehlásil. Po napadení a okradení jsem neměl jak vytisknout účtenky, šel jsem na Alza prodejnu kde jsem si chtěl koupit nejlevnější telefon a nechat si vytisknout ty účtenky než půjdu na policii. No a na alza prodejně mi řekli, že je problém s pojištěním. Asi po půl hodině domlouvání 6 různejch managerů, podmanagerů a nadmanagerů mi řekli, že je to jejich chyba a že je to ok. To mi ovšem řekli ústně. Takže neřekli...
Druhý den mail:
Dobrý den,
kontaktuji Vás na základě Vaší objednávky č. 436358524 na produkt Chytré hodinky Garmin Vívoactive 4 Grey Black.
Velmi se Vám omlouvám a upřímně mne tato situace mrzí, ale bylo zjištěno, že ačkoliv Služba Pojištění – nahodilé poškození a odcizení 2 roky (PPvact06) byla v zakázce zadána, nebyla bohužel chybou vyfakturována a není tak na konečném dokladě a nelze ji uplatnit.
Máte tedy zde u nás neproplacené finanční prostředky v hodnotě 1403,49,- Kč. Rádi bychom Vám ji zpětně aktivovali, ale bohužel vzhledem k uzavřeným dokladům to nelze.
Opravdu se ještě jednou moc omlouvám a mrzí mne tato Vaše zkušenost.
V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Přeji Vám pěkný zbytek dne.
Žaneta Martynková - Alza.cz
Zástupce teamleadera
Prostě totální ojeb a neochota cokoliv s tím udělat.
Nakupoval jsem tam nevím kolik let ale tímhle s nima končím.