LUCIASHECK: díky za info! Neni to nijak ohrožující, ale skoro vtipný to je: blbě našitý zapínání suchýho zipu, který je místo paralelně na sebe našit křížem (tudíž reálně místo třeba 10cm2 plochy, kterou zip může držet látku u sebe, poskytne ca desetinu té plochy, ca 1cm2 - prostě dysfunkční bulšit). Nicméně jsem na to koukala a naštěstí je to přešitelný, takže to asi tak vyřeším. Prodejci bych každopádně doporučila neposílat zákazníkum polodementní smajlíky s tím, že "tak to mají i ostatní výrobky téže značky co máme" (napřed tvrdili, že nemají kus na výměnu, i když v eshopu jim jeden pořád visí, stejně jako jiné bar. varianty, které nenabídli atd.).
A samo, nejen zdravej rozum, ale veškeré dostupné návody na DIY šití doma, + konkurenční výrobek jiné značky co mám pro srovnání, to má samozřejmě našité dobře - tedy plné využití plochy, zipy nenašité křížem. Imho ta argumentace z jejich strany je ještě jiný level demence)) Zni to celé tak, že bych jim to měla vrátit, ale odmítají uznat nárok na poštovné "všechny to tak mají, není to na reklamaci, tečka" a tenhle boj asi vyhodnotím, že mi za to nebude stát, nahodím Elnu a bude. Ale nechci slevu zadarmo :)