• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    www.strixovo.cz
    rozbalit záhlaví
    STRYX
    STRYX --- ---
    FRANKVFX: Dekuji mnohokrat :o)

DARJEEL: Stabilnich mist znam vic, ale neda se rict, ze bych se k nim nejak cilene vracel. Spis na ne tu a tam nahodile narazim. Tohle bylo vlastne prvni, ktere jsem se rozhodl umyslne dohledat odjinud.

ESTEN: Mam v planu se k tomuto vyrazu jeste vracet, takze prilezitost jiste bude :o)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    STRYX: fakt se mi libi ta stylizace vodni hladiny a odrazu v ni. Jednoduchy jak facka, ale pusobi to necekane realisticky... a hrozne by me zajimalo, jak by to vypadalo, kdyby velikost tech nepravidelnejch plosek podlehala perspektive. Jestli to nekdy zkusis, chci videt vysledek .)
    STRYX
    STRYX --- ---
    DARJEEL: Ono je to misto ze sna, na ktere jsem jednou natrefil, a ktere na me docela zapusobilo. Tedka nedavno jsem se rozhodl, ze se tam zase zajdu podivat, ale misto se trochu promenilo. Proporcne, okolim, les zmenil charakter. Bud jsem nedorazil uplne az tam, ale jenom do nejakeho blizkeho aspektu nebo proste samovolne trochu driftuje, coz by take nebylo az tak prekvapive. Rozhodl jsem se ho teda dokumentacne zaznamenat pro pripad dalsich srovnavani.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STRYX: tenhle je moc krásný :) připomíná mi to druh vidění, který je typický jen v určitých zvlášť speciálních okamžicích ,)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Plamenak pro Vero :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    CAR2N: V Ghane v Akkre :o)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    a kde ze to vlastne jsi? :)
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    STRYX, STRYX: Vskutku se mi nechce věřit, že bys teď akvarel jen tak zkusil. Ani nevidím žádné stopy po zmiňovaném boji. Naopak, obě série vypadají výborně – jako bys akvarelem vládl již léta.
    STRYX
    STRYX --- ---
    V noci jsme se vypravili hledat zelvy, ktere touto dobou priplouvaji k pevnine a snaseji na plazich do pisku vajicka. Meli jsme velke stesti a narazili jsme na velmi ohrozenou zelvu Koznatku Velkou, nejvetsi zelvu vubec. Mela asi 170 cm a byla opravdu ohromne majestatni. Silne na nas zapusobila. Kdyz uz jsem byl v tom boji s akvarelem zkusil jsem i zelvi motivy.

STRYX
    STRYX --- ---
    Ve stinu pod fiky (vlastne kokosy), pustil jsem se do boje s akvarelem a zkusil namalovat nejake pohlednice. Je to trochu des, ale snad to ramecek zachrani :o)

KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Mega!!!
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: skvele :) africane :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    PLUMM: Diky :o) Vim, ze les je v tomhle ohledu tak trochu podivne idealizovany, ale nejak se mi tak zalibil. Uplne rozumim tomu rozcleneni, ale nejak ho tam tolik nepotrebuji. Co se tyce policek, souhlasim s obema pripominkami. Jeste to budu resit. :o)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    STRYX: Ta ilustrace je fakt nádherná, jen ten les v pravym hornim rohu bych udělal jináč. Ale to, že bych ho já udělal jinak neznamená, že je špatně:) Takhle jak jsou koruny stromů a na vrchu lesa tvoří jednu linii bez nějakýho náznaku jednotlivých stromů, tak to na mě takhle vzhůru nohama působí trochu jak nějakej kopec. Prostě bych vrchní linii korun udělal členitejší, aby víc oddělovaa jednotlivý stromy. Ale celkově je ta ilustrace fakt moc pěkná.

A co se políček týká, tak souhlasim s BRAMBOREENA: i s YMLADRIS: . Obě ty přípomínky mi přijdou trefný:)
    STRYX
    STRYX --- ---
    JULIANNE: Take jsem zvedav na vysledky pilotazi. :o)

PHOB: Diky. :o) Jak rikam, k finale se blizi pouze podkres. Na zbytku planuji jeste pracovat. A co se loga tyce, beru za slovo ;o))

FENRIS: DEVCAGER: Jak dlouho to trva je hrozne tezko rici. Delam na to s prestavkami uz od leta a vzhledem k tomu jak maji veci ruznou prioritu, tak je postupne zpracovavam a nejak nemam ten cas v oku. Ted jsem na to treba dva mesice nesahnul az tenhle tyden. Obecne se da rici, ze pracuju spis pomaleji nez rychleji :o) Nevim, s pripravama, zmenama a meziverzema v tom muze byt ke dvema tydnum prace.

YMLADRIS: To je prozatimni cast. Vzasade rozvrh planu neni jeste finalni a muze se lecos menit. Tedka nekdy by mely dobenout zkusebni testy a na zaklade jejich vysledku a zjisteni se to bude fixovat. Kolecka nejsou fluffy. Uplne chapu co tim myslis. Muj puvodni zamer byl udelat je jako takove bonbonky aby deti mely radost, kdyz na ne stoupnou. Ale stylove to neodpovida. Budu je muset poresit jinak.

BRAMBOREENA: Padaciho efektu bonbonku jsem si vedom. Budu to resit. Chtel jsem aby bonusy byly vyrazne a proto jsem je udelal jakoze plasticke. Bude to chtit ale zmenit.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    YMLADRIS: To máš ale pravdu. Ve skutečnosti by mi tam víc seděl provazovej žebřík :) Nebo šlapáky z kamene nebo ze dřeva.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    BRAMBOREENA: mozna ... ... nebo neco jako ve smyslu ze cely ten svet je "z prirodnich materialu" :-) zatimco kolecka jsou takovy levny plastikovy sunty made in china? Jako ze by mohly byt -nejak- drazsi kvalitnejsi :)

BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    YMLADRIS: ta kolečka: myslím, že tím, jak vypadají prostorově (vyboulené nahoru), má člověk instinktivní pocit, že figurka se na nich neudrží a skutálí se dolů; prostě to podvědomě znervózňuje.

Jinak krása! :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STRYX: mikrodetail - nejak mne stve ze START! je jinym fontem nez dalsi napisy a stvou mne ty vykricniky :-)

Kolecka na polickach nejsou dostatecne fluffy ale nedokazu rict co je s nima presne "spatne" :-)

Svet naprosta parada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam