• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    STRYX: a bude tam taky, že kolem větrných elektráren blázní zvířata? A že na výrobu solárních panelů a ekologickou likvidaci vysloužilých je potřeba víc energie, než vyrobí za svojí životnost????
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    STRYX: tak to máš riadne :D Veľmi príjemné obrázky.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Neco z obrazku pripravovane vzdelavaci eko-vodohospodarko hry. :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: Diky. Na tom cb jsem si zkousel brushe, zvetsi casti jsou tam nasekane jeden za druhym. :o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: tohle me bavi... takov jine... dobre :)

STRYX: super, jak si tvoril stromy ? brushe ? nebo komplet... ?
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    Nedávno jsem na návštěvě u Jana Kozáka vyslechl jeho bezva přednášku srovnávající ódinovské iniciační mýty. Studenti mu kreslili schematické variace více či méně inspirované některými z nich. Rozhodl jsem se to také zkusit a nakreslit variaci vlastní.

Vybral jsem si známý příběh, ve kterém Ódin získává magické runy a to tak, že se pověsí na Yggdrasil, propíchne kopím a obětuje se. Figura této oběti je mimo jiné zajímavá tím, že se Ódinovi při tomto aktu podaří vyčerpat všechny tři možné pozice, které v rámci obětování lze zaujmout. Je tak zároveň obětujícím, obětovaným i tím, komu je obětováno. Obzvláště v případě vrcholových božstev jde vskutku o vypečený trik. V této variaci jsem nahradil strom vodní plochou, zlámanou do dvou stran se větvícími hřbety vln. Akt jako takový jsem se pokusil posunout z roviny oběti do roviny konání.

STRYX
    STRYX --- ---
    KERRAY: Inspiraci jsem mel z jedne bezva ghanske latky, ze ktere jsem si nechal usit kalhoty. :o) Jak je ted tak nosim (jenom na doma ;o) tak jsem si rikal, ze by si zaslouzily nejakou evropskou adaptaci :o)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    STRYX: přál bych si mít na překlad nějaký text, ke kterému by se to hodilo :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Z ghanskych motivu.

STRYX
    STRYX --- ---
    DARJEEL: Tak ja uvidim... treba bude Zeratul :o))
    STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Diky :o) Uz se me nekolik lidi ptalo, tak je necham udelat nejak hromadne. V pripade zajmu nezavazne napis email na drevikov@strixovo.cz s predmetem "Podlozky" az se to sejde tak zjistim moznosti tisku a dam vedet cenu atd.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STRYX: Zeratul by byl dobrej! :o)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: tak to jsou naprosto luxusni podlozky :-) daji se nekde zakoupit?:-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    WILLOW: Krome hrani a fandeni mam jeste kamarada korejce, ktereho tam potkam :oD Jinak ale nic zvlastniho, je to jedina hra, kterou v poslednich letech hraju, tak proc si nezafandit ve vetsim stylu ;o) Navic je potreba fandit proti korejcum a pomoci tak zviklat jejich hegemonii. :oD Na ilustrace se zatim nechystam, vsechny ty motivy mi prijdou desne provarene, ale tak kdo vi... treba jednou nejake guilty pleasure space mariny, nebo Zeratula...
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    STRYX: co mas spolecneho se starcraftem teda krome hrani a fandeni ??
    rozhodne bych byl zvedavej na ilustrace ke starcraftu ala Stryx :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Btw disclaimer: Jsem zase zpatky v CR, hura! :o)

23. - 27.10. Jedu do Essenu s Loris games na veletrh deskovych her prezentovat Malaccu. Jestli tam nekdo budete, urcite se stavte u naseho stanku. :o)

28. 30.11. Jedu do Jonkonpingu na Dreamhack open fandit Evrope ve Starcraftu. Kdybyste tam nekdo jeli, dejte vedet :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Čtveřice sympatických chlupáčů si nakonec našla cestu na jídelní podložky, na které od počátku směřovala. Povrch s grafikou je omyvatelný, tělo podložky je korkové.

ALMAD
    ALMAD --- ---
    STRYX: Super, diky!
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    STRYX: och, wow! nevím proč, ale nějak mě to dostalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam