• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    Pisi ted algoritmus pocitajici difrakcni kryptograficke struktury. Vzasade jde o manipulaci interferencnich vzoru velkeho mnozstvi ruznych elektromagnetickych vlneni. Obcas ve vystupnich datech spatrim neco, co mi prijde, ze ma vlastni estetickou hodnotu. Trochu jsem vahal, ale pak jsem si rekl, ze jsem jiz v galeriich videl viset horsi abstraktni umeni a tak jsem z par kousku udelal obrazy ;o) Nekdy jsou nize predstavene vzory nahodnymi vystupy, ci chybami ve vypoctu. Jindy jsem trochu naschval zakvedlal rovnicemi, zvedav co z nich vypadne.

    Nevim do jake miry budou obrazky pristupne, ale mne osobne se moc libi. U nejednoho z nich jsem stravil dlouhou dobu ziranim na opakujici se struktury a liboval si v uklidnujici atmosfere, kterou mi prislo ze navozuji. Jako pohled na more :o) Pokud se do nich zahledite, zjistite, ze zadny z opakujicich se vzoru neni stejny jako kterykoliv jiny. Neustale se meni, obcas vytvareji rady, prolinaji se do jinych tvaru podle pravidel logiky, kterou vzdy jde alespon trochu vytusit. O vetsine tvarovych promen tak lze docela zajimave premyslet. To mi prijde jako prinos oproti mnozstvi obdobnych vzorovych abstrakci.

    Mimojine se mi take pripomnel ocas kocky z jidelnich podlozek, co tu pred casem probehly. Tenkrat jsem si rytmicke vzory na nem vymyslel, ale kdybych ho mel kreslit znovu asi bych pouzil nektery z techto.

    Ac neocekavam velky zajem, budu si nektere obrazky tisknout. 60x30, 40x40 atd. Kdyby preci jenom nekoho zaujaly, ozvete se mi, nechal bych je zhotovit v jedne varce.





    PHOB
    PHOB --- ---
    peckaaaa, zkusim sehnat :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Dotahl jsem starsi promo ilustraci k Dornu tak, aby sla pouzit na titulni strance magazinu Font. Tohle cislo je zamereno na tema deskovych her. Mam tam "How to" clanek k ilustraci titulky hry Inundo a interview o Oeconomice, Loris Games a hrach obecne.

    Font 137 :: 5/2014 :: téma: Stolní deskové hry / fontshop / Font
    http://www.font.cz/font-137-5-2014-tema-stolni-deskove-hry.html

    STRYX
    STRYX --- ---
    Začátkem příštího roku vyjde v nakladatelství Argo kniha "Legendy české fantasy - svazek druhý" jejíž součástí bude povídka Veroniky Válkové navazující na její sérii příběhů Wetemaa. Těší mne, že jsem měl příležitost doprovodit obrazem příběh ke knize, kterou jsem před lety s nadšením četl.

    STRYX
    STRYX --- ---
    Z tajnych deniku Emila Holuba :o)

    KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Magic! :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    ELHO_CID: Tvarovany elektronovy svazek do polymeroveho resistu.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    STRYX: Na to jsi použil FIB nebo jak?
    STRYX
    STRYX --- ---
    Zatim nejmensi sova, kterou jsem vytvoril. :o) Na sirku ma jenom par set nanometru. Neni uz pozorovatelna opticky, protoze je mensi nez vlnova delka svetla, tak jenom jako 3d displacement Z mapy z atomarniho mikroskopu.
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: no uvidime, jak dojedu z dovci. No uz se tesim, az dojedes :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: Kdybys ji chtel objednat, tak tady http://www.lorisgames.cz/cs/malacca-1/ , ale kdybys to nestihl do me pristi navstevy v Brne, tak Ti ji privezu ;o) Je mi lito, ze se mi to logisticky nepostestilo tedka v Kvetnu, ale bylo to hekticke... :o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: si ju asi konecne objednam... nebo te ukecam :)))))
    STRYX
    STRYX --- ---
    Nova titulka pro Malaccu, pod kterou se bude distribuovat v Lotyssku.

    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STRYX: To je jak z Loomu.
    STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Diky :o) Rikal jsem si, ze si zameandruji takovymi beznymi tematy. Treba ten space marine, nebo nakladni drak, ci ten vuz pod raketami jsou caste motivy, ale na to jak jsou mi fantazijne blizke, jsem si je jiz dlouho nenakreslil.

    KORAL: Diky, ten drak je mi take prijemny. Vzpominal jsem si u nej na atmosferu rana na nejakych africkych slumo-trzistich.

    DARJEEL: Na to je to asi malo prokreslene. :o)

    ESTEN: To mam radost, dik :o)

    CAR2N: Dik. Nojo, casu ted bude mene, tak jsem si to uzival. :o) Na druhou stranu, ono to narocne jen tak vypada, kdyz jsou takhle v mnozstvi a pohromade. Ve skutecnosti jsem je zacal kreslit uz asi pred tremi mesici a postupne na nich tu a tam neco udelal, kdyz mi zrovna vysla chvile. :o)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    STRYX: super! :) zavidim ti ten cas na malovani:)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    STRYX: ach jo, zase jsem se v praci zasnil .)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STRYX: by mohly být nějaké výkladové nebo herní karty :o)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Mě se líbí ten s Drakem ;-) :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam