SBTR: presne tyjo . . . . a aby zase HNZD nepicoval ze nic nedelam pro scenu a nejvic picuju:)) , tak tady sem si (vim jeste neni unor, ale uz sem se nemoch dockat) dovolil takovej navrh:)) Kdybyste to nekdo chtel vysvetlit, nebo nedejboze prelozit (treba do anglictiny), tak se mi ozvete do posty jo? Kdybyste me nahodou chteli upozornit, ze je to dost krecovite prelozeny, tak radsi taky do posty ale pomalu se uz strecujte na banan! :))
"Savez-vous où est votre adolescent à 5 heures du matin? Les jeunes, les choses ont changé. Aujourd'hui, la question est, pour les parents, il est 10 heures, savez-vous où les enfants est yor? Certains disent qu'ils viennent chercher de la drogue, la danse et le martèlement sale musique techno."
. . . . jo a jeste dodam, ze kdo prvni pozna z ceho to je, tak at mi to taky napise do posty (at mi to tady nezasirame nakejma medialnima mrtkama furt) a kdo to uhadne, tak at me tam dneska najde a zanotuje mi to do ucha. A ja tady pak v pondeli vyhlasim viteze a pepa da jeho fotku do zahlavi! :))