zdravím, potřebuju poradit něco, co opravdu zabere na vrásky...táhne mi na 40, vrásky se mi začaly dělat asi před 4 lety, mám je především kolem očí...problém je, že mám smíšenou pleť a veškerá kosmetika na vrásky (anti age) tak nějak automaticky počítá s tím, že vrásky = suchá pleť
měla jsem různý krémy od alverde, poslední rok používám řadu anti age, noční krém a oční krém + vitamin fluid na vrásky přes den...výhodou je, že ten oční krém je první krém na oční partie, po kterým mi oči neslzí/neotýkaj/nečervenaj ani jinak šíleně nereagujou, což je u mě malý zázrak, nicméně s vráskama neudělal nic...
je mi jasný, že stávající vrásky nezmizí, ale byla bych vděčná za něco, co jejich tvorbu omezí/zpomalí a ty co už jsou aspoň trochu vyhladí, přičemž to nebude přípravek na suchou pleť
přiznávám, že nemám finance na krémy, kde dám za 30ml litr, moje cenová hranice je tak max 500/krém
ráda bych zůstala u přírodní kosmetiky, mám pocit, že mé pleti dělá dobře, ale pokud nebude zbytí, sáhnu holt i po chemce...
nemáte nějaký nápad na vhodný krém/značku? díky