Musím pochválit řasenku od Hauschky (Volume, odstín aubergine). Výborně drží celý den, nerozmazává se a pakliže si člověk nemne oči nebo v ní nespí, tak se ani nedrolí. Nejlepší pro mě je její odličování, stačí na ní jen vlažná voda a třeba tamponek/žínka, díky čemuž se mi nedělají v koutcích očí červené pupínky (což bylo z drhnutí chemických řasenek). Řasy dělá krásně husté a tím, že se nemusím odličovat olejem, tak po ní řasy ani nijak výrazně neztrácí na tvaru ani objemu. Za mě totální nadšení, za ty peníze to rozhodně stojí. Mám dojem, že se mi i mé vlastní řasy prodloužily, na dotek jsou jemnější. Tak teď už jen doufám, že i dlouho vydrží, pak to bude totální bestovka :)
Asi týden mám i korektor, mejkap a pudr a taky jsem s nimi moc spokojená. Zejména korektor mě fakt překvapil, protože drží a má super aplikovací štěteček, takže si to všechno člověk neopatlá na prst. Pudr parádní, i mé dobíhání tramaje, vybíhání eskalátorů z metra a podobné sporotvní výkony u kterýc se mi potí obličej, zvládá na výbornou, nemusím se ihned pudrovat, dobře absorbuje. Mejkap kryje lehce, ale pro mě tak akorát, působí přirozeně a celistvě a nedrolí se, což se mi alverdího občas dělo (ale je možné, že to bylo jeho stářím).
Už je mi asi jasné, kam poputují veškeré mé investice :D
Jo, a absolutní pecka - odlakovač PRITI NYC (prodávají v obchodě u Hauschky), založený na bázi olejů, absolutně bez alkoholu a jemu podobných smradů, takže odkalkovat se lze i před spaním v posteli, sice stojí víc, ale jedním jediným tampónkem jen lehce namočeným jsem odlakovala všech 20 prstů, nalakovných chemickými barevnými laky, šlo to úplně samo, líp než odlakovačem, takže investice zřejmě dobrá a i dlouhodobá. (Cena cca 280,-)
A k tomu jsem si rovnou pořídila i od té samé značky lak, výrazně míň smrdí, je bez těch nejhorších srágor, co v lacích jsou, a drží výborně už týden. Mají tam na výběr velikánské množství odstínů. Opět dražší (320,-), ale aspoň už se při každém odlakování a lakování málem neudusím smrady. Krása!