• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MART1NKA: Já jí taky běžně nepoužívám, ale občas na nějaké večerní akce a tak se hodí :-) To mě nenapadlo, dík za tip, naběhnu tam a uvidím ;-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NIKKITA: tuzku nepouzivam. aj tak som strasne okata. diky, dam tomu sancu. skusala si vliezt do biooo a nechat si na stol vylozit vsetky tuzky, co tam maju?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MART1NKA: Psala jsm tu nedávno recenzi, tak se kdyžtak mrkni. Mám tu volume, odstín aubergine, po zdejších doporučeních jsem se rozhodla plácnout přes kapsu a jsem nadmíru spokojená - skvěle drží, snadno se odličuje, dělá přirozené husté řasy a po měsíci můžu říct, že i pěstí. Alverde mě také odrazovalo, co se řasenek týče, ale tohle je nebe a dudy, určitě si jí pořídím znova, k chemkám se vracet díky tomu nehodlám :-)
    Koupila jsem ji kamenné obchodě v Revoluční v Praze, můeš si je tam i vyzkoušet, což výrazně ulehčuje výběr odstínu i varianty volume/obyč.

    Spíš nevím, kde k tomu svému odstínu sehnat přírodní tužku na oči, alverde má ice aubergine, ale ta je dost do červena, hnědá se s tím tluče. Nemáte nějaké tipy?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    WITCHIE: Skoda :).
    Kde kupujete Hauschku? Chcela by som vyskusat tu rasenku. Dekorativku este nemam prirodnu, po sklamani s niektorymi vecami od Alverde som sa na to vykaslala, predsalen to nelejem nikam do odtokua spotrebujem toho minimum. Je to porovnatelne s chemkou?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    MART1NKA: nezkousela, ani nemuzu, nejsem v CR a nemam tu Rosmanna
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    HELLEJU: přesně jako ty, tyhle dva mě velice zklamaly. Darovala jsem kámošce. Ale ten aloe vera a ibišek co pořád tady obhajuju je pořád super, mám po něm skvělý vlasy. Normálně je mám super jemné a suché.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    PINK_CICINKA: Zamluveno.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LIMONADA: Já jsem právě taky měla vždycky dobrou zkušenost a vyzkoušela jsem snad všechny druhy kromě toho na blond vlasy a na lupy. U toho červeného jsem si nejdřív říkala, že to je snad nějaká vadná šarže, ale když nefungoval ani ten na suché vlasy, tak mám pocit, že to je asi normální a docela mě to mrzí, protože je můžu oba vyhodit. Vypadá to, že je to nešvar u těch novějších typů kondicionérů, protože tyhle dva zase tak dlouho na trhu nejsou, jestli to dobře sleduju.
    Jinak na rozčesání mám taky kartáč s kančími štětinami, ale ono je nepříjemný už když si člověk ten kondicionér nanáší a pak si prohrábne vlasy prstama, aby ho co nejlíp rozetřel, tak že to vůbec neklouže a rve si vlasy.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    HELLEJU: ne, ja sem velice spokojena, tocim prubezne ten na blond vlasy, ted mam merunkovej vcetne masky (misto kondicioneru) a mivam i ten mandlovo argnovy a se vsema spokojenost teda....i kdyz je fakt ze ten mndlovo sem kondoicioner dlouho nemela, pouzivam k tomu nejaky kondicioner darem.
    mam dlouhy jemny vlasy, a na cesani mam striktne kartac s prirodnimi stetinami
    mama pouziv ten avokdovy a taky je spokojena. ale je fakt ze rikala zeji nektery nevyhovovali (myslim ze zrovna ten cerveny)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Jen takový povzdech, jak jsem vždycky měla ráda šampony a kondicionéry od Alverde, tak mě poslední dobou dost nebaví. Hlavně mluvím o těch kondicionérech. Koupila jsem si ten na barvené vlasy v červeném obalu, absolutně po něm nejdou rozčesat vlasy, vůbec neobsahuje tu rozčesávací složku. Pak jsem si koupila mandlovo-arganový kondicionér na suché vlasy a to samý. Vůbec tomu nerozumím... Máte některá stejnou zkušenost?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    WITCHIE: Skusala si ten hermankovy od Alterry? Nikdy som nemala lepsi balzam. A je fakt za hubicku.
    Od Lavery som mala len ten Basis Sensitive, ale Alterra je lacnejsia a sedi mi o dost viac. Nemozem bez toho balzamu zit :). Minule mi spadol do vytahovej sachty a na druhy den som bezala do Rossmana po novy. Hydratuje mi lepsie ako Chubby Stick od Clinique.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Muzete nekdo srovnat balzamy na rty:
    - Lavera mesickova
    - Lavera repair
    oproti balzamu (v tycince, ne v kelimku) Hauschka?
    Hauschce se zatim nic nevyrovnalo ale kdyz ho nemam po ruce tak abych vedela zda ma smysl si koupit jeden z tech od Lavery.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KEMENTARI: Mám docela problematickou pleť (rozšířené póry, pupínky) a tahle přírodní kosmetika na to nestačí.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PINK_CICINKA: Proč ti nevyhovujou?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Přenechám dva krémy pro smíšenou pleť, zbývá od každého minimálně polovina. Za nějakou drobnost nebo taky úplně zadarmo, třeba by někdo chtěl na vyzkoušení.
    Info o nich zde:
    Natura Siberica Noční krém pro mastnou a smíšenou pleť 50 ml - noční - krémy - pleť - kosmetika - BIOOO
    http://www.biooo.cz/nocni-krem-pro-mastnou-a-smisenou-plet-natura-siberica-p-5691.html
    Natura Siberica Denní krém pro mastnou a smíšenou pleť 50 ml - denní - krémy - pleť - kosmetika - BIOOO
    http://www.biooo.cz/denni-krem-pro-mastnou-a-smisenou-plet-natura-siberica-p-5697.html

    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    Ahoj, mám prosbu. Máte někdo zkušenosti s touhle kosmetikou? Stojí za to? Díky
    Bodhi Herbal SPA Cosmetics - Prírodná bylinná kozmetika
    http://www.bodhispa.sk/
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ahoj holky, pokud je zde některá, která používáte Allteru - krém 6v1 - světlý odstín, za 60Kč Vám ji nechám (poštu hradím já, jsem z Pardubic - osobní odběr kdekoliv po městě). Koupila jsem ji včera a je jen jednou vyzkoušená, vůbec mi nesedí, je moc světlá :( Je mi líto ji vyhodit... a nikdo v mém okolí ji nepoužívá :( Případně prosím do zpráv
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenosti s nějakou bází pod make-up? Děkuji
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    BOSSORKA: nejvic mi vyhovovala Lavere, kterou zrusili. Tak jsem presla na Lavera my age, ale ten denni krem se pro me ukazal byt porad jeste moc hutny, takze ho davam jen na noc. A na den mam i+m - ty hydratacni fluids, modry a nebo cerveny/ruzovy. A pletovou vodu, z cervene/ruzove rady.
    Plet mam asi celkem citlivou, resp snadno se mi delaji pupinky po nevhodnem kremu - snadno se mi premasti; zaroven se ale dost vysusuje, tj potrebuju hodne hydratace ale ne hutnost/promasteni.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    ZUZKAOU: které alverde jsi zkoušela? Já zjistila, že žádný jiný než můj jejich oblíbený aloe vera s ibiškem mi nedělá tak skvělou službu, možná jim ještě dej šanci :-) jinak u kámošky jsem zkoušela super šampon Jason, nebylo pak ani potřeba moc dávat něco dalšího, tak bych třeba zkusila jejich kondicionér, jestli mají. Jsem na mobilu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    pěkně prosím - měl byste někdo tip na koncicionér, který usnadňuje rozšesávání vlasů (husté, silné, cuchavé)?

    Nějak se mi nedaří najít bezsilikonový, který by pomáhal - alverde mi nefunguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam