• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: konopny nebo i samotny kokosovy olej
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NIKKITA: lufa, detsky pudr a TTO
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Děvčata, mám dotaz - jaký typ přípravku z řad přírodní kosmetiky se vám nejlépe osvědčil proti zarůstání chloupků po holení na oněch místech? Zkusila jsem olej, tělové mléko i nic, a zatím žádný zázrak. Předem dík za tipy.
    SNELA
    SNELA --- ---
    Ahoj, víte někdo o téhle kosmetice: http://www.forlifemadaga.com/cs/katalog/vlasy/vlasovy-sampon-s-mineraly ? Měla jsem od nich tenhle šampon a byl skvělej, ale asi bych řekla, že to s přírodní kosmetikou nic moc společního nemá.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MART1NKA: Já jí taky běžně nepoužívám, ale občas na nějaké večerní akce a tak se hodí :-) To mě nenapadlo, dík za tip, naběhnu tam a uvidím ;-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NIKKITA: tuzku nepouzivam. aj tak som strasne okata. diky, dam tomu sancu. skusala si vliezt do biooo a nechat si na stol vylozit vsetky tuzky, co tam maju?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MART1NKA: Psala jsm tu nedávno recenzi, tak se kdyžtak mrkni. Mám tu volume, odstín aubergine, po zdejších doporučeních jsem se rozhodla plácnout přes kapsu a jsem nadmíru spokojená - skvěle drží, snadno se odličuje, dělá přirozené husté řasy a po měsíci můžu říct, že i pěstí. Alverde mě také odrazovalo, co se řasenek týče, ale tohle je nebe a dudy, určitě si jí pořídím znova, k chemkám se vracet díky tomu nehodlám :-)
    Koupila jsem ji kamenné obchodě v Revoluční v Praze, můeš si je tam i vyzkoušet, což výrazně ulehčuje výběr odstínu i varianty volume/obyč.

    Spíš nevím, kde k tomu svému odstínu sehnat přírodní tužku na oči, alverde má ice aubergine, ale ta je dost do červena, hnědá se s tím tluče. Nemáte nějaké tipy?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    WITCHIE: Skoda :).
    Kde kupujete Hauschku? Chcela by som vyskusat tu rasenku. Dekorativku este nemam prirodnu, po sklamani s niektorymi vecami od Alverde som sa na to vykaslala, predsalen to nelejem nikam do odtokua spotrebujem toho minimum. Je to porovnatelne s chemkou?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    MART1NKA: nezkousela, ani nemuzu, nejsem v CR a nemam tu Rosmanna
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    HELLEJU: přesně jako ty, tyhle dva mě velice zklamaly. Darovala jsem kámošce. Ale ten aloe vera a ibišek co pořád tady obhajuju je pořád super, mám po něm skvělý vlasy. Normálně je mám super jemné a suché.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    PINK_CICINKA: Zamluveno.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LIMONADA: Já jsem právě taky měla vždycky dobrou zkušenost a vyzkoušela jsem snad všechny druhy kromě toho na blond vlasy a na lupy. U toho červeného jsem si nejdřív říkala, že to je snad nějaká vadná šarže, ale když nefungoval ani ten na suché vlasy, tak mám pocit, že to je asi normální a docela mě to mrzí, protože je můžu oba vyhodit. Vypadá to, že je to nešvar u těch novějších typů kondicionérů, protože tyhle dva zase tak dlouho na trhu nejsou, jestli to dobře sleduju.
    Jinak na rozčesání mám taky kartáč s kančími štětinami, ale ono je nepříjemný už když si člověk ten kondicionér nanáší a pak si prohrábne vlasy prstama, aby ho co nejlíp rozetřel, tak že to vůbec neklouže a rve si vlasy.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    HELLEJU: ne, ja sem velice spokojena, tocim prubezne ten na blond vlasy, ted mam merunkovej vcetne masky (misto kondicioneru) a mivam i ten mandlovo argnovy a se vsema spokojenost teda....i kdyz je fakt ze ten mndlovo sem kondoicioner dlouho nemela, pouzivam k tomu nejaky kondicioner darem.
    mam dlouhy jemny vlasy, a na cesani mam striktne kartac s prirodnimi stetinami
    mama pouziv ten avokdovy a taky je spokojena. ale je fakt ze rikala zeji nektery nevyhovovali (myslim ze zrovna ten cerveny)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Jen takový povzdech, jak jsem vždycky měla ráda šampony a kondicionéry od Alverde, tak mě poslední dobou dost nebaví. Hlavně mluvím o těch kondicionérech. Koupila jsem si ten na barvené vlasy v červeném obalu, absolutně po něm nejdou rozčesat vlasy, vůbec neobsahuje tu rozčesávací složku. Pak jsem si koupila mandlovo-arganový kondicionér na suché vlasy a to samý. Vůbec tomu nerozumím... Máte některá stejnou zkušenost?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    WITCHIE: Skusala si ten hermankovy od Alterry? Nikdy som nemala lepsi balzam. A je fakt za hubicku.
    Od Lavery som mala len ten Basis Sensitive, ale Alterra je lacnejsia a sedi mi o dost viac. Nemozem bez toho balzamu zit :). Minule mi spadol do vytahovej sachty a na druhy den som bezala do Rossmana po novy. Hydratuje mi lepsie ako Chubby Stick od Clinique.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Muzete nekdo srovnat balzamy na rty:
    - Lavera mesickova
    - Lavera repair
    oproti balzamu (v tycince, ne v kelimku) Hauschka?
    Hauschce se zatim nic nevyrovnalo ale kdyz ho nemam po ruce tak abych vedela zda ma smysl si koupit jeden z tech od Lavery.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KEMENTARI: Mám docela problematickou pleť (rozšířené póry, pupínky) a tahle přírodní kosmetika na to nestačí.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PINK_CICINKA: Proč ti nevyhovujou?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Přenechám dva krémy pro smíšenou pleť, zbývá od každého minimálně polovina. Za nějakou drobnost nebo taky úplně zadarmo, třeba by někdo chtěl na vyzkoušení.
    Info o nich zde:
    Natura Siberica Noční krém pro mastnou a smíšenou pleť 50 ml - noční - krémy - pleť - kosmetika - BIOOO
    http://www.biooo.cz/nocni-krem-pro-mastnou-a-smisenou-plet-natura-siberica-p-5691.html
    Natura Siberica Denní krém pro mastnou a smíšenou pleť 50 ml - denní - krémy - pleť - kosmetika - BIOOO
    http://www.biooo.cz/denni-krem-pro-mastnou-a-smisenou-plet-natura-siberica-p-5697.html

    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    Ahoj, mám prosbu. Máte někdo zkušenosti s touhle kosmetikou? Stojí za to? Díky
    Bodhi Herbal SPA Cosmetics - Prírodná bylinná kozmetika
    http://www.bodhispa.sk/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam