• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    PSICHE23: Ehm, není to úplně ortodoxně přírodní, ale zase jsou na to určitě i horší svinstva. Nicméně zabírá to velmi slušně - aknestop od Ryoru...
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    PSICHE23: Mně osobně vyhovuje nimbový olej, klidně i jen na lokální použití.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PSICHE23: Akné zanítené, alebo už hojace sa?
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    co používáte lokálně na akné? podotýkám že s tee tree moc dobrý výsledky nemám
    OXIS
    OXIS --- ---
    OXIS: tak jsem pokus s žitnou moukou a octem provedla. Překvapilo mě, jak lehce se do vlasů dávala a jak dobře šla smýt. Vlasy umytý pěkně, rozhodně je to za mě lepší než šampon-olej od Hádka :)). Uvidím, co udělá dlouhodobé používání. Jo a rozčesat mi vlasy šly úplně v pohodě.
    ISCH
    ISCH --- ---
    OXIS: Nobiliska mi osobně přijde lepší, Purity mi nějak nesedí.
    OXIS
    OXIS --- ---
    Máte někdo zkušenost s růžovou vodou z DM (http://www.purityvision.cz/p/ruzova-voda.html) a zároveň od Nobilisu (http://eshop.nobilis.cz/24/tehotenstvi-a-porodnictvi/sestinedeli/kvetova-voda-ruzova.html)? Je to fuk, nebo je některá citelně lepší? :) Ta od nobilisu vychází o něco levněji, což mě překvapuje.

    Na blog Back on trees jsem narazila včera a pani to mytí popisuje tak pěkně, že jsem si řekla, že to musím vyzkoušet. Tak dneska odpo a taky poreferuju! :)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    VERCA_ZABA: Weleda mandlový hydratační, lehký, neparfémovaný, prostě fajn
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VERCA_ZABA: Skús si pozrieť stránky Nobilis Tilia. Môžeš skúsiť viac malých vzoriek a vybrať si. Alebo Weledu mám skúsenosti s kosatcovým a mandľovým, oba dobré.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    prosím, mohly byste mi poradit, jaký hydratační krém si koupit? nikdy jsem si krémem obličej nemazala, ale ted mám od doktorky zineryt a skinoren kvůli akné a mastnotě a obojí dvojí hodně vysušuje, takže bych tu pleť potřebovala zhydratovat, ale ne zmastit. díky
    CTVRTKA
    CTVRTKA --- ---
    Opěvována BioAroma do dnešní půlnoci - 20 % na vše po zadání kódu "Jarní sleva".
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    Greenwave bude otevirat kosmeticke studio, kde se bude osetrovat znackou Primavera. V Purkynove ulici (predpokladam, ze v Praze). telefon na objednani je na jejich strankach na FB.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    VESTIGIA: Ok dik moc
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ANASTHESIA: jj, znám. Nechodím tam sice s pupínkama, ale s citlivou pletí a nemůžu si stěžovat. Paní je skvělá, pečlivá a příjemná. Jen je občas trochu problém se strefit do volného termínu. Má pořád plno :-)
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    VESTIGIA: To je taky zajimave. Znas to tam?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ANASTHESIA: nechodím, ale používám Eminence kosmetiku a doma. Druhá polovina zpatkykprirode.cz tam chodí a naprosto si nestěžuje :-)
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    ANASTHESIA: jj, samozřejmě zatím ne dlouhodobě, čekám, že minimálně půl roku se mi ty hormony budou rovnat, ale určitě bych si to doma takhle vyčistit nezvládla.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    KATKA119: No uplne stejne to mam taky. Celo se mi totalne vysypalo. Takze rikas ze pomohlo jo? Prave ze ta cena je prijatelna
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    ANASTHESIA: já jsem přestala brát antikoncepci, takže chodím na to ošetření nečisté a zánětlivé pleti, což mi vyhovuje i cenově :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam