• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    řeším pořád stejný problém a to dehydratovanou plet a zároveň rozšiřující se ucpané póry, už fakt nevím, co s tím... používám cca 2x tydne jílovou masku, taky hydratační masku (občas zajdu na čištění pleti ultrazvukem, což nevím, jestli je pro plet ok nebo ne) a pořád nic moc nepomáhá.... víte někdo, co by s es tím ještě dalo dělat?

    co může v přírodní kosmetice nejvíce ucpávat póry? čemu se mám vyhnout (oleje a tak....)

    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    COURT: Máš-li nějakou kamarádku, která by byla ochotná nanášet ti v rukavicích blátíčko na hlavu, obrať se na ni radši než na kadeřnictví. Nikdy jsem neměla líp nahennovaný vlasy, než když si s tím pohrála moje neteř... Pěkně důkladně, pramínek po pramínku, to vtírala do vlasů i ke konřínkům. Lze z toho nakonec udělat i takovej pěkněj holčičí večer :)
    COURT
    COURT --- ---
    SMARTCHIN: iky za odpoved, ja to chci nekdy zkusit...patlam to na sebe pokazde jako blbec a stejne mi to nechyta tam, kde ma = u korinku... Treba by to nanesli lip... no uvidim, diky za info:)
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    COURT: taky jsem to řešila. oni ti dají na hlavu tu zahřívací helmu, takže dobu působení stáhnou třeba na hodinu. plus ti to teda nanese někdo, kdo to umí. další výhody v tom moc nevidím. máš omezený výběr značky atp.
    COURT
    COURT --- ---
    Ma smysl chodit se do kadernictvi barvit hennou? Ja to mam na hlave vzdy tak 4 hodiny a neumim si predstavi vyhody v kadernictvi...no asi by to lepe nanesla...jsem trochu nnesika a korinky mi nekdy nechytnou... No ale i tak...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MART1NKA: Objednavala jsem se v pondeli a vzala me dneska, prvotni impuls shodnej s tvym :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BRUSINKA: Objednávala si sa? Prestala som brať antikoncepciu a mám na tvári mordor, potrebovala by som kosmetičku a poradiť ako sa starať a Nobilis môžem.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Cas od casu se tu objevuji dotazy na kosmeticky, co pracuji s pk, tak tady moje zkusenost: Byla jsem u pani kosmeticky Nohacove ve studiu Beautiful Me ve Svetozoru, pracuje s Nobilis Tilia a je moc prijemna. Platila jsem 750 za 90 minutovou peci - vycisteni pleti, masaz, ruzne masky, peeling, konzultace - asi vsechno, co se da udelat :)
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    ISCH: to mě nenapadlo pravda, ale i tak to budu mít roztekly
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Ode dneška v DM -25% na Weledu, předpokládám a pár bodů.
    Sleva 25 % na značku Weleda!
    http://www.dm-drogeriemarkt.cz/...ve_beauty_aktualni_vyhody_aktualne_na_terminalu/354986/weleda.html
    OXIS
    OXIS --- ---
    LADY_MYSKA: tak jsem to zkusila tři noci a mám pak vlasy zplihlejší než v copu. Tudy pro mě cesta nevede, hm. Vlasy nad zadek bych si taky přála! Měla jsem takhle dlouhý dredy, ty jsem ostříhala a dva a půl roku pěstuju vlasy, zatím je mám na lopatky, docela rostou, snad se nezaseknou :).
    ISCH
    ISCH --- ---
    PSICHE23: A nebylo by lepší si vzít malej kelímek a trochu si tam odkydnout?
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    Potřebuju na dovcu nějaký krém,mastne pleť,nechci si brát bioaromu,budem ve stanu,tak kvůli skladování,něco např z dm,alverde apod?co mužů koupit hned v obchodě
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Půl roku bez šamponu: kadeřnice vyzkoušela populární metodu „no poo“ - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/pul-roku-bez-samponu-hairparada-dnj-/krasa.aspx?c=A150727_155925_krasa_brv
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    TIBBYHC: pak mně napadá ještě kosmetika s mořskou solí/minerály Dead Sea Spa Magic a i Nobilis Tilia má něco se solí, ale nevím, zda i na tělo...
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    TIBBYHC: a co koupel s mořskou solí? Kdysi mívali v DMce velké balení čisté mořské soli do koupele za příznivou cenu, byla to přímo nějaká jejich značka... (Das Gesunde Plus)
    TIBBYHC
    TIBBYHC --- ---
    Ahoj :) Nevíte o nějakym patlání s mořskou solí nebo prostě nějakej výtažek z mořskejch řas nebo něco podobnýho, co si můžu dát na záda? Jak nosim tričko, tak se mi na zátylku, ramenech a v horní části zad udělá taková vyrážka.. Z tepla asi nebo co, hrozně na to trpim a zjistila jsem, že to zmizne ve chvíli, kdy se jednou dvakrát vykoupu v moři. Nee že bych to nechtěla takhle praktikovat pořád, bohužel moje finanční situace mi nedovoluje se takhle rekreovat celej rok :)) Tak shánim nějakou alternativu, protože to vždycky fakt zázračně zmizí. Děkujuu
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    OXIS: já v copu..
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    OXIS: vlasy pres noc nijak neskladuji. Mam je neustale rozpustene. Jen sem tam pres den udelam culik u krku.

    Vlasy mam dlouhe nad zadek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam