MART1NKA: jo no, s mokráýma vlasama spát nechodím a většinou je nechám zabalený v ručníku, pak za chvíli ho obrátim naruby, aby byl tou nenasáklou stranou na hlavě a ještě víc z vlasů vytáhl vlhkost a pak ho za chvíi sundám a buď nechám vlasy nejdřív trochu proschnout a pak je vyfénuju mým milovaným výkonným fénem, nebo je prostě nechám uschnout samotný. ale to fénování mě bytostně nebaví a poslední dobou jsem našla trik si u toho číst nějakej článek nebo se dívat na video, i když je to fénování pak takový hala bala, hlavně že to je rychle hotovo (kdybys viděla moji maminku, jak ta si krásně fénuje vlasy po horizontálních řadách jak v kadeřnictví...)
jinak jsem se teď vrátila z DM a utratila jsem tam asi milion peněz za dárky a všechny věci, co mi dochází (taky vám dochází všechno najednou?) včetně toho meruňkovýho šamponu (tak uvidíme) a nějakýho bezoplachovýho spreje od alverde a nějakýho makeupu a řasenky od alverde (zbavuju se posledních chemických a nevegan věcí), tak jsem zvědavá, jestli po tom budu vypadat jako joker a jestli ten make up zakryje mou alko červeň. podám report, jak co funguje, to množství produktů mě děsí... možná začnu všechno řešit pikslou kokosáku a dm can suck it. uvidíme