KAERO;
SHINING_KATE: děkuji vám za odpovědi. Jop, šlo mi o ten tablet, řikal jsem si že by to mohlo bejt příjemná výplň času při cestování..
Ten megabrics.com se jeho stavební prostředí na ios nenačte, tak trochu jsem to čekal.. :/ No tak to mám prostě smůlu..
Doma mám normálně win komp. Kdybychom tedy zůstali v prostředí windows, ve kterém z tech programů se vám nejlépe něco tvoří?
Já zatim zkoušel ten LDD, a je to pro mě teda takový krkolomný. Trvalo mi děsně dlouho než jsem spojil a natočil vůči sobě dva technic dílky tak jak jsem chtěl.. Taky mi nedovolí začít v prostoru, ale chytá to "od podlahy".. To ale může bejt a pravděpodobně je, mojí neznalostí prostředí a neschopností...
Nicméně v třeba v tom internetovim megabrics je mi orientace v prostoru i "pozicírování" kostek daleko bližší, a intuitivnější.
Jenomže tam to vypadá že se zase automaticky nepřichytávaj mezi sebou. Musim udávat přesné pozice connectorů apod, aby nebyly v nepřirozenejch místech. A stejně, po chvíli se mi stalo že mi další "beam" kostky už přestaly lícovat, a nešlo s tim nic. Buď to bylo mimo tam, a nebo spátky.. Ale to je možná taky vlivem moji neznalosti prostředí.
Ještě tedy vyzkoušim i nějaký ty další