• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    KULHY: normálně jsem zagooglil. Rozebral s trochou citu, metodou pokus omyl a googleni ... Trochu pomohl Google v nemcine, zjistil, že to je dojebany, tak jsem to zpevnil stylem že jsem vyřadil z provozu volnoběžku a už to seje. Volnoběžka je stejně netřeba, když chces aby to vyjelo most a ono nevyjede. Bohužel postup zdokumentovanej nemám a už do toho nepolezu, ale šlo to.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Tak už aby byl červenec.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Tak se mi to taky povedlo - paráda

PETJU
    PETJU --- ---
    Uz to slape normalne :)
    PETJU
    PETJU --- ---
    GONZA223: Nejak se nastesti povedlo :)
    Rekl jsem si, ze jeste vezmu ten Snack Shack, ale uz bez sance..
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PETJU: nechápu jak se ti to povedlo :) Sedím u toho od 16:30 a celou dobu Server Error
    PETJU
    PETJU --- ---
    jj, asi na padesatej pokus se mi to podarilo..

PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    A uz je Bricklink dole :p
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    pred 10 dnami som pisal na lego podporu, ze dcere spadla na zem panda a zlomila sa suciastka co drzi hlavu. dnes mi dosiel list s novou sucastkou :)

ako bonus, pouzili meno z mejlu (Hadiak) a nie realne (pisal som im komplet adresu), ale v schranke som si to nasiel :D :D

(ano, na obrazku je tiger, lebo postavila len druhy model a zapacil sa jej).
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    TOOMIX: ah výborně, konečně druhá strana domu k 75947 ;)
    I když teda teď na těch fotkách vypadá ten nový Hagridův domek 76428 mnohem propracovanější a je "dokola". To pasovat nebude:(
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Every new LEGO Harry Potter set coming in 2024 - Dexerto
    https://www.dexerto.com/lego/new-lego-harry-potter-sets-revealed-for-2024-2410437/
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    EMMET: Pravda, že já to používám s SBrickem, ale můžu zkusit, jestli to rozchodim i s Powered UP... Ale s ofiko aplikací to myslím nepůjde...

Jinak plachta je vlastní výroba, mám vyřezávací plotter + termolis, takže je to nažehlená folie na pevnější látce... Kdyby někdo potřeboval udělat nějakou plachtu na loď, nebo custom triko, či mikinu, na což to mám primárně, tak ať se klidně ozve. :)
    EMMET
    EMMET --- ---
    SHMADE: Z čeho jsou ty plachty? To je z nějakého setu, nebo custom výroba?

SHMADE: A ten ovladač funguje s oficiální aplikací? Taky jsem zvažoval, zda nepoužít nějaký starší mobil - ale nevím, jak slabý model to ještě dává, mám tu teď navíc jenom HUAWEI Y5 2018, co mi nabídl operátor za korunu, ale je to hrozně slabý mobil.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE: Mám v tom stabilně vsazenej sterej telefon, kterej používám jen na to... :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    EMMET: Já si pořídil tohle a super...
    iPega PG-9217A Wireless Gamepad pro Android/PS 3/Nintendo Switch/PC, černý - BOHEMIA COMPUTERS
    https://www.bohemiapc.cz/ipega-pg-9217a-wireless-gamepad-pro-android-ps-3-nintendo-switch-pc-cerny/

PETJU
    PETJU --- ---
    BONGI: Ja si dle navodu vyberu kostky/dilky na nekolik stran dopredu a tak porad dokola az do samotnyho konce.
    EMMET
    EMMET --- ---
    BATY: Přišlo mi, že ta.aplikace umožňuje zobrazovat nějaké další údaje, přidávat libovolné množsrví tlačítek s funkcemi (světla, klakson...) a v případě aplikací třwtích stran třeba sledovat kameru na autě, takže když už ten mobil musí být zapnutÿ, tak ho mohu využívat.
    BATY
    BATY --- ---
    EMMET: A jak to řeší ten problém ten držák? Ten mobil mám venku v kapse, doma na stole, nemusím na něj koukat... Ideální by bylo, kdyby to fungovalo i když by apka nebyla aktivní. Abych mohl telefon používat i jinak...

Jinak to funguje na pěknou dálku. Venku jsem to zkoušel, auto už skoro nevidím a pořád reaguje dobře...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam