DALEEN: já tě plně chápu,ale prostě na babičku nemám žádnou páku (není to moje máma-ta je pro změnu pravý opak).. ale pokud slaví narozeniy neteř,tak babičku celou dobu upozornuju,že narozeniny má ona,tudíž at jí koupí velký dárek a Matymu na svátek nějakou maličkost.. u nás je to navíc bohužel to,že babička má prostě slabost pro kluky - Maty jí má omotanou kolem prstu a ve finále to dopadá tak - díky bohu - že Matymu říkám,co na babičku max může zkusit a co babička už nemá povolené mu koupit,a máme různé domluvy
přiklad za všechny - tesco angry birds - jednoho jsme mu koupili,ale s tím,že nechci slyšet za čas řeči typu "víš mu je smutno,potřeboval by kamaráda" "jeden málo,se dvěma se hraje líp" apod :) týden na to,babička mu prý jednoho koupí,tak jsem mu připomněla naši domluvu,s tím že babičce zavolá a řekne jí naši domluvu a že jeslti ho babička koupí,zůstane u ní a bude tam na něho čekat.opravdu zavolal,že zapomněl.babička ho koupila a máme oba doma,tak řeším jak to?a že babička mu ho dala,tak jsme se domluvili,že ho doma bude mít do pátku,kdy ho babička vyzvedává ve školce a po odchodu od ní tam jednoho nechá,a pokud ho bude "nutit" si ho vzít,at jí řekne,že by se mamka zlobila.. sama jsem zvědavá!! :)