O Otikovi...
Vážená paní Vachová,
Otík přibral a pomalinku mu začínají růst chloupky tam, kde měl původně páchnoucí vrstvu čehosi.Kůže se pomalu vyrovnává, už není tak oteklá a řasy se ztrácejí. Stále je velmi plachý a neplazí se pouze je-li venku s mými psy a já v nedohlednu. Pak vrtí ocáskem a pobíhá kratičkými krůčky, jak má slabé nožky bez svalů. Dát mu obojek a vodítko, přivodím mu snad smrt strachem. A tak ho stále hladím a mluvím s ním. Snad se to zlepší.
Fotky žádné nové zatím nemám, také mám jiné povinnosti a včera jsem byla v Jarošově, kde ubozí psi žili a jsem z toho zralá na blázinec. Bylo to horší než jsem si představovala. Všude hrozná špína, zápach a v jímce jsme u chléva našly mrtvého bulíčka, anglického buldoka, francouzského buldočka a chlupatého křížence. Nikoho to nezajímá, baba balí kotce, 70 psů si ukradla a poschovávala po známých. Bude to dělat dál. Nikdo nezakročí, nikomu to nevadí. V předu ve chlévě měla zase čerstvé lodny s prasečí kůží, kostmi, slezinami a játry, aby to rozvezla po těch schovaných. My jsme odebrali do útulků jen ,, odpad" který jí už k ničemu nebyl, psy staré a nemocné její skvělou péčí. Jinak by taky skončili nejspíš utopeni v jímce.Promiňte, že dnes nenapíšu víc, v autě jsem si asi tou dlouhou cestou skřípla nerv na páteři a nemohu ani sedět. Moc se omlouvám
Markéta Pacltová