• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    LIBANEC: To me taky uplne fascinuje, jak dokazou byt nezni. Kdyz mi vypadne treba pomeranc z lednice a Homer je u toho, tak ho strasne rychle capne, ale zaroven nezne, ze tam neni ani naznak zubu. Jinak nic zivyho mi zatim neprinesl. :-D
    Super smecka, ta je cela vase? Jsou paradni. Predpokladam, ze ten bulik napravo je pes a ty dve vedle fenky vc. te uplne vpravo.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    A taky zas neco od nas ;-)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    LOULOU: no to se nedela to je jasny...i kdyz si myslim ze pustit Holyho tak mi kocicku prinese taky...i kdyz u mych rodicu je kocka, ale nikdy se nemohli "navolno" potkat, protoze kocka po nem od malicka sla...podle me si to pamatuje. Na voditku mu nevadi....
    V sobotu mi donesl z chlivka u znamych staryho kacera - pritahl ho v tlame, malem me omyvali - po chvili "premlouvani" kacera pustil a ten bez kapky krve odkvakal pryc :-) Zrejme mi jen prisel ukazat co nasel :-)
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    aby se to nepochopilo špatně, Bina (bílá) mu vylizuje tlamu a on ji pořádně otvírá :-D
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    A něco milejšího, aneb jak se naši miláčkové milují

    LOULOU
    LOULOU --- ---
    SARRI: Navíc se nám stalo, že Bině ukousl jeden minibul Venoušek špičku ucha, takže máme "mrzáčka" :-( A to jenom kvůli tomu, že koukali jednu velkou větev a milý Venoušek to nevydejchal a vrhnul se na Binu, která se teda otočila a taky chtěla ukázat, že se umí prát a najednou byl kus ucha pryč a cákance krve....nemusím dál popisovat, co se dělo, když jsme si naivně mysleli, že by se to dalo přišít.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    SARRI: to si právě nikdo neuvědomuje, co se může stát. My jsme s pejskama zatím ve stádiu, že neubližujeme, jen sami dostáváme škrábánce a kousance. Navíc bulík nemá žádnou ochranu třeba jako vlčák, hasky nebo čau čau, popř. sharpej. Pravdou ale je, že s jídlem roste chuť a příště může prokousnout hrdlo...
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: tak to všechno nej :o) Kluci slavili oba ted v červnu 3 roky..
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: Tak to nápodobně.. Máš skvělí pejsky.. Jak jsou staří?
    SARRI
    SARRI --- ---
    LOULOU: nemela jsem nikdy ty nervy nechat je si to srovnat po zkusenosti kdy nez jsem nebehla z kopce tak pothal psa tak, ze mel diru na tlapce az na kost...
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: Já tu mám jen vcelku starší fotky.. To byli ještě mlaďoši :) Aktuální z procházek v lese jen ve svým pc.. http://lesbianvogue.rajce.idnes.cz/Maxmilian_a_Gory_Days/#album

    A už jsem si objednala to fresbee :o)
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    Protože ani Bina (3.5 roku stará bulinka) ani Homer (2 roky taky bulík) tohle nedělají. U mamky máme jak kocoura, který je teda na psy zvyklý, tak kočku, která vůbec ne a žádný ze psů jim neublížil. Navíc se s tou kočkou neznají, takže to není kamarádská úroveň.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    A ten samý pejsek koukne do křoví, paníček slyší něco jako syknutí (myslí si , že je kočička na zahradě) a ouha, pejsek vytáhne hlavu a v tlamě drží kočičku, paníček jen řekne prakticky nevzrušeným tońem "co to máš?" a pejsek pustí kočičku, která se už nehýbe a oni jdou dál. Co byste takovýmu člověku řekli? Já jsem myslela, že ho kopnu do hlavy, když mi na to, že bych ho ztřískala řekne "to nemůžeš, to je pud." Fakt špatný, protože nejenže je to špatná výchova, ale i to hází špatné světlo na ostatní.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    Jinak mám fakt celkem drsnou historku, máme známé s bulíkem (3 roky) a ten je fakt hustej, nesnáší dalmatina, který bydlí v nižším patře a jednou si takhle s bulíkem vyjde panička na procházku a shodou okolností vyjde i paní majitelka od dalmatina a milý zblblý bulík se vrhá na ni asi v představě, že je to dalmatin... Tomu říkám error. Panička ho stačila včas stáhnout a pak ho prý zbouchala tak, jak nikdy v životě.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    SARRI: On je ale celkem v pohodě, jen fakt nesnese, když na něj někdo štěká nebo vrčí. A je schopen "usměrnit" i fenky, takže když mi majitelka fenky říká "nechte je, ona si to srovná," tak se musím smát, protože neví, že ji čapne pod krkem a přitiskne k zemi a nepustí.
    SARRI
    SARRI --- ---
    LOULOU: to je jak dejavu... taky mame bulika jako nekolikaty majitele a ve dvou letech mu ruplo v bedne a zacal se rvat.. to nezmenis.. muzes leda nasadit kosik a hlidat ho celej zivot... nas se zklidnil az ve 12 letech...
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    RAVNOS: Super, dík. Zkusíme. Jinak ty normální rozkouše raz dva.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    LESBIANVOGUE:
    LESBIANVOGUE: Tak to s tím míčkem očíhneme, protože nám ty megatvrdý nevydržej, on je po cestě zpět kouše a když už nemůže, tak si lehne a kouše to a než mu stačím zakázat kousání, tak je z míčku ježek. Problém ale je, že po tom má akorát srajdu. Draždí mu to žaludek.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    RAVNOS: Tak to bych tu hracku chtela videt, nam nevydrzi nic. Da se nekde sehnat?
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: jo tak to neznám frisbee od konga.. já myslela klasický fresbee.. No když mám pamlsek, tak to Gorýsek taky přinese :o) ale to nechci, chtěla bych, aby byl stejnej aportér jak Max, bez odměny.. Když jdeme do lesa, tak Max aportuje jak šílenej a Gory většinou leží v trávě a kouše nějakou kládu nebo se věší za větve.. Baví ho ale na druhou stranu třeba běhat s někym.. Takže fyzickou průpravu má..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam