• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    GIO
    GIO --- ---
    muj kocour taky vsechny psy na potkani seka, jelikoz kocku nevychovas, ale u psa je to alespon trosku mozne, tak je dulezite naucit psa aby kocku vubec neobtezoval a kdyz se po nem ohani, aby vklidu odesel, u nas to funguje...

    kočku seřvat nemužes nijak vyrazne, protoze jak znam treba sveho kcoura, just to pujde za pet minut zopakovat, jen aby mi vysvetlil, kdo je sef. samozrejme, ze on. a vsichni co rikaji, ze kocku vychovavaji, kecaj. mam dlouholet zkusenosti a kocky si vzdy nakonec vychovaly me a vychovaly si i me dva psy.)


    a prvni kontakt spatny neni zas az takovy pruser, dulezite je s citem a klidne to psovi postupne vysvetlovat, i kdyz ho kocka rasi, dovede to pochopit.-- ale nemsi tam byt ani na jedne strane zadne nasili, to je spis kontraproduktivni.
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: :d ale dyt to není féér :))) podřazovat psa pod kočku :))
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    FILOMENA13: tak to asi jo ... jestli sou kočky zvyklí napsa ....ale musí pomalu jestli to je štěně ..... teď mám třeba problém s kámošky kočkou niki kní příde chce si kní třeba jen čuchnout a kočka jí hned krutě poseká :(( - pokud bude ten tvůj mít první kontakty s kočkou podobné nemuselo by to dopadnout nejlíp ...chce to seřvat i tu kjočku aby se uklidnila ..... přeji hodně úspěchu při seznamování a ivevšem dalším s newdogím :))
    GIO
    GIO --- ---
    jedl posledni, kocka mohla lezet vys nez on, a tak..
    GIO
    GIO --- ---
    FILOMENA13: bez problemu, kdyz prijde stene domu. nenech ho aby ho kocky tejraly a psa nenasilnou formou uc lasce ke kockam.. ale je nutny aby pes byl v rodinne hierarchii niz nez kocky..
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    děkuji:)..já měla polobulinu a ta před lety chtěla kotě který jsem přinesla domu asi sníst..pořád za nim chodila, klepala se a nevěděla co si o tom má myslet...no a pár let na to při falešné březosti kojila jiné kotě co jsem si opět přinesla domu :).Bohužel mi před 2 měsíci umřela a já si v neděli jedu pro fenku bulika Máju a kočičky doma zůstávaj...nu doufám, že si na sebe zvyknou :)
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    FILOMENA13: no hele já třebas mám zas dobrou zkušenost když je pořídíš zhruba nastejno- pesan když je doma tak se nenudí a skočkou devastujou byt :))) a vnoci spolu spěj - něco jinýho sou kočky co mívala babička nazahradě (asi tři) dokud přední nezačne utíkat tak jí nezajíma ale když začne :(( prostě je ucumlá- našel sem je chudinky né roztrhaný ale voslintaný a utahaný .... bylo mi jich fakt líto
    ale nevim jestli to udělala nikita samotná vzhledem ktomu že je naně zvyklá a navíc tam byla ještě malá jeckruslice :-o
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Pesani ze stanice odkud je donkey jsou prej v poho na všechny zvířata, jen kočky masakrujou na potkání.
    Donkoš je zatím ok, když vidí kočku, chce spíš očichat.
    Ale když jsme u rodiny, maj kocoura 12 let starýho a to jako u Libance. Donkey dostane vyliskané tlapkou po čumáku a je klid.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    FILOMENA13: odmala urcite dost dobre, i kdyz u nas to nevyslo - kocka stara pani, pes - doterny stene, takze prvnim okamzikem se stene stalo obeti kocky..... sla po nem jak puma :-( Ted uz Holy po kockach vyjizdi, ale nevim, jestli by jim neco vylozene provedl.
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    pardon-myslím tim tedy ve společné domácnosti...
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    Ahoj :), nevim jestli se to tady už neřešilo, ale zajímalo by mně jak vaši bojový mazlíci reagují na kočičky...zda mohou být kamarádi bo nee ?
    GIO
    GIO --- ---
    ono na superpremiovku prave ty granule musi splnovat enjake slozkove parametry.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ZWL23: takovych psu jsem uz videla vic:(
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    BRUKEV: presne.) kdyz si ctes slozeni tak je u vsech skoro stejny a tyyy chvaly!.)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GIO: Bento maj kousek od nás ve velkoskladu. Cena dobrá, známí krmí taky a nestezují si.
    Ad lepší než RC. Dneska když se mrknu na net, tak je každý druhý krmivo prémiovka a každý třetí superpremiovka. Kdo se v tom má vyznat... Zlatý časy, kdy byla jen Eucanuba a RC, to byly modly. Ted je superpremia plno.
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    RAVNOS: v us bych udělal kolektivní vyhlazení :D rozhodně by to bylo míň nákladný než každýho blbečka učit co je ekologie a respekt k ostatním živím tvorům :))) nemyslim to zas tak vážně pochopitelně ))
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: neboj :)) já sem v klidu ..... ten pes je stoprocentně překrmenej ať je to cochce i pes válcovitý :D ..... sem z vydlákova a prostě mě to sere skor každej tam má přežranýho psa a mě říkaj že nikitu týrám hlady že není tak voteklá jak ten jejich azor a že pes nemá mít propadlí břicho atd ....... sere mě to už jen kuli tomu že nedostává zrovna levný jídlo a ktomu jí dávám skor opolovinu víc než by měla ... jo a pamatuješ si jak myslim že loni jedný paní vzali psa kůli nadváze a ještě platila pokutu za týrání? takle by to mělo bejt sevšema buřtíkama :))
    GIO
    GIO --- ---
    ZWL23: hele klid, znas ionternety, to muze byt tay cely vymysleny, nerikam, ze lidi neprecpavaj svy psy, ale ze by tahle fotka, kde blbe urci plemeno a pes jeste navic lezi, neco dokazovala, no eivm, jsem v soudech opatrnejsi
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: nevim jemi jedno co ale je to živej tvor a jeho majitel by měl dostat přinejmenším tak tučnou pokutu jako je jeho pes .... tam píšou že je to nějakej flekobíg
    GIO
    GIO --- ---
    ZWL23: to je tak max krizenec ale beagle to urcite neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam